Expert skal tømmes – spar op til 50%

Forretningen i Elmegade skal tømmes for radio-tv og andet elektronik, og det skal gerne ske indenfor de næste 14 dage, derfor er der lige nu flyttesalg hvor der er mulighed for at spare op til 50%.

Expert skal tømmes – spar op til 50%
Jesper Thomsen er klar med gode priser så butikken kan blive tømt for varer. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der skal ikke længere være Expert forretning i Elmegade, derfor skal butikken tømmes. De næste 14 dage vil der være rigtigt mange penge at spare på radio-tv, men der er også mulighed for at gøre en god handel på udstillede lamper hos Lysmesteren.

Inden længe er det slut med at købe fladskærme og andet elektronik hos Expert i Elmegade i Kalundborg. Den store forretning bliver omdannet til måske Sjællands største lampeforretning i stedet for.

Derfor skal forretningen i Elmegade tømmes for radio-tv og andet elektronik, og det skal gerne ske indenfor de næste 14 dage, derfor er der lige nu flyttesalg hvor der er mulighed for at spare op til 50%.

”Vi har mange varer som vi gerne skulle have solgt indenfor de næste 14 dage, der er både TV, stereoanlæg, masser af computere og skærme til computere og selvfølgelig masser af tilbehør hvor der kan gøres en god handel,” fortæller Jesper Thomsen, som ejer Expert og Lysmesteren i Elmegade, sammen med sin bror Brian Thomsen.

Den store forretning bliver fremover til Lysmesteren, 500 kvadratmeter med lamper og belysning, måske en af Sjællands største lampeforretninger.

De lamper som lige nu hænger i den nuværende Lysmesteren forretning skal flyttes ind i den store del af forretningen, men for ikke at skulle flytte mere end højst nødvendigt er der lige nu gode priser på alle udstillingsmodeller.

”Vi sælger lige nu alle vores udstillingsmodeller, det vil sige alle dem som hænger i forretningen, med mellem 20 og 40% rabat, det gælder også Louis Poulsen lamperne,” fortæller Jesper Thomsen.

I øvrigt er der mulighed for at leje den del af forretningen hvor der i dag er Lysmesteren, omkring 100 kvadratmeter med egen indgang. Interesserede kan kontakte Jesper Thomsen.

Expert vil fra midt i november være at finde på Stejlhøj hos Punkt1, hvor Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen overtager Expert.

Del