Et utraditionelt, men godt samarbejde

3F har i samarbejde med Jobcenter Kalundborg og virksomheden Team Safety valgt at holde et infomøde for at finde folk til de mange jobs, Team Safety lige nu kan tilbyde.

Et utraditionelt, men godt samarbejde
Mandag den 24. juni holder Jobcenter Kalundborg, 3F og Team Safety infomøde. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag den 24. juni holder Jobcenter Kalundborg, 3F og Team Safety infomøde om ansættelse som vagt og brandvagt, da Team Safety i Kalundborg mangler folk.  

3F har i samarbejde med Jobcenter Kalundborg og virksomheden Team Safety valgt at holde et infomøde, hvor man kan komme og høre om de forskellige typer af vagtopgaver hos Team Safety, herunder brandvagt sikkerhedsvagt, portvagt, byggepladsvagt samt runderende vagt mv.

”Det handler om et godt samarbejde med Kalundborg Kommune. Vi har tidligere gjort noget lignende, da kommunen skulle skaffe rengøringsfolk samt vikarer til det pædagogiske område. Det er et utraditionelt, men godt samarbejde har med kommunen, og fordi byen også er, som den er lige nu, hvor der mangler arbejdskraft, følte vi, at vi var nødt til at gøre noget. Vi gik derfor ind i det for at hjælpe vores medlemmer eller kommende medlemmer, det er jo positivt, hvis vi kan hjælpe med at finde jobs til folk. Vi blev kontaktet af Team Safety, og fordi de skal bruge så mange, som tilfældet er, tænkte vi, at vi skulle gøre noget hurtigst muligt,” fortæller formand for 3F Kalundborg Gitte Nordbo Keller.

Infomødet afholdes mandag den 24. juni kl. 10-12 hos 3F i Kalundborg. Man skal medbringe CV, evt. kursusbevis inden for området og straffeattest. Tilmelding til infomødet sker til 3F Kalundborg 70 300 900 eller hos rådgiver i Jobcenter Kalundborg.

Del