Et super tilbud på to koncerter til specialpris

Mange er presset på pengepungen i øjeblikket, men her er der mulighed for at købe to koncerter og spare mange penge.

Et super tilbud på to koncerter til specialpris Postgaarden tilbyder nu at købe en kombi billet til koncert med Anne Linnet og Halberg & Friends.

Af Jens Nielsen

Lige nu er Postgaarden ude med et super tilbud hvor man køber billet til to koncerter og samtidig sparer kr. 225,- i forhold til normalprisen.

Den 7. oktober står selveste Anne Linnet med band på scenen på Postgaarden i Kalundborg og den 12. november er det populære Halberg & Friends som gæster det lokale spillested.

Postgaarden tilbyder nu en såkaldt kombi billet til en specialpris, sådan at man køber to koncerter og får en stor rabat på kr. 225,-, på den måde får man næsten den ene koncert uden beregning.

”Mange er presset på pengepungen i øjeblikket, derfor har vi lavet et godt tilbud så vi forhåbentligt kan få flere ud og høre musik og få en god aften. Det er næsten to koncerter for en koncerts pris,” fortæller Morten Nystrup, som sammen med sin hustru Trine, ejer Postgaarden.

Anne Linnet har været en del af den danske musikcene siden 1970´erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister.

Hun er udover at være kendt for en stribe af store hits og klassikere også kendt for sine ærlige tekster og lyst til at eksperimentere med musikgenrer. 

Senest er hun aktuel med sit bud på en ny danmarkssang, som er både rørende og medrivende. Sangen ’Danmark’ blev præsenteret i DR-programmet "Min sang til Danmark”, og mon ikke også den er på programmet når hun gæster Postgaarden.

Magi i luften

Den 12. november er der ’Magi i Luften når Halberg & Friends gå på scenen med sange som ”Magi i Luften”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ”Efterår”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, “Brændende Læber”, ”Fri for at drømme om dig” og ”Transit”, som bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde og det med nogen af landets allerbedste musikere. Bandets single fra 2019 - ”Godaften & Farvel” - er også på repertoiret.

Halberg & Schandorf – to af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow, trommeslagen Jesper Thomsen samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger. Det bliver en aften med masser af god guitar.

Og husk nu – to gode koncerter til en pris af hvad en koncert stort set koster.

Klik her og se mere

Del