Et sandt festfyrværkeri for hele familien

Den vilde og forførende folkemusik griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille.

Et sandt festfyrværkeri for hele familien

Af Jens Nielsen

Kalundborg Biblioteker inviterer til familiekoncert med vild og forførende folkemusik som griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille.

Kom til familiekoncert med folkemusiske rytmer, sang og dans søndag d. 21. jan. kl. 14.00 på Musisk skole i Kalundborg, når Svøbsk underholder børn og deres familier. Opfordringen kommer fra Kalundborg Biblioteker.

Man vil komme til at opleve et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når der spilles på violin, harmonika, klaver og trommer.

Den vilde og forførende folkemusik griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille.

Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik, virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl. Undervejs indtager Svøbsk publikum med sang, rytmelege og dans, så de mærker hvordan musik og sang skaber glæde og fællesskab.

Svøbsk har de sidste ti år spillet et hav af koncerter i ind- og udland. Denne koncert henvender sig til børn fra 3- 10 år og deres familier.

Ønsker man at deltage, så købes billetter via Kalundborg bibliotekers hjemmeside under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til biblioteket.

Arrangør og vært er ”Den Kulturelle Rygsæk”, som er Kalundborg Kommunes samlede indsats inden for børnekulturen, og varetages af børnebibliotekarerne ved Kalundborg Biblioteker. Læs mere om ”Den Kulturelle Rygsæk” via https://www.kalundborgbib.dk/den-kulturelle-rygsaek

Del