Et meget velbesøgt Hesteskue og Kræmmermarked

De kommer fra nær og fjern for at besøge Hesteskuet og Kræmmermarkedet i Gørlev - og de kommer mange.

Et meget velbesøgt Hesteskue og Kræmmermarked Fredag åbnede Hesteskue og Kræmmermarked i Gørlev endnu engang dørene op for en masse mennesker - og det fortsatte hele weekenden. Fotos: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag åbnede Hesteskue og Kræmmermarked i Gørlev endnu engang dørene op for heste, spændende kræmmerboder og Kim Larsens Tivoli. Der var fra begyndelsen gæster på pladsen, og parkeringspladsen blev hurtigt fyldt op.

De kommer, som altid, fra nær og fra fjern for at besøge Hesteskue og Kræmmermarkedet i Gørlev i denne weekend. Lørdag formiddag, da pladsen atter åbnede op, skinnede solen og der var allerede pænt fyldt med mennesker, da klokken blot var 10.30. Søndag var ikke anderledes, og den store parkeringsplads var godt fyldt op allerede om formiddagen i det strålende solskin.

Lørdag holdte borgmester Martin Damm åbningstale efter hesteoptoget gennem byen. Søndag begyndte kl. 9 med åbningstale af Tina Beck-Nilsson, der er 1. viceborgmester i Kalundborg Kommune. Straks efter åbningstalen gik bedømmelsen af hestene i gang. Søndag er nemlig hestedagen, hvor hestene bliver udstillet og bedømt. Derudover kan man gå rundt og se på de mange flotte heste, der står på pladsen i alle størrelser og farver.

”Når hestene ikke er i ringen, vil der naturligvis også som altid være mulighed for at kommet tæt på de mange flotte heste og få en snak med udstillerne,” fortæller de i Gørlevudvalget

Der er ydermere mulighed for ponyridning i tidsrummet kl 11-15. Hvis hele familien får lyst til en tur på en hestevogn, er det også en mulighed, da Kjeld Anholm kører kaperkørsel.

Søndag lukker sommerskuet kl. 16, og Gørlevudvalget går derefter i gang med planlægningen af marked/skue i uge 37. For yderligere info kan man læse mere på www.goerlevhesteogkraemmer.dk eller på Facebook ’Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked.’

Del