Et flot farvel til Juvi og Richard

Richard blev hyldet med stående klapsalver flere gange i løbet af aftenen og Mojo Hands mente, at når det nu var sidste gang, så var det tilladt at danse på bordene.

Et flot farvel til Juvi og Richard
Alle billetter var udsolgt til Juvi klubbens og Richard Poulsens farvel onsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Juvi klubben i Bredgade i Kalundborg lukker ved udgangen af marts måned, samtidig takker Richard Poulsen af efter 63 år som leder af ungdomsklubben. Det blev markeret med et brag af en fest onsdag aften.

I mere end 70 år har ungdomsklubben Juvi eksisteret i Kalundborg, i flere år som Danmarks største ungdomsklub, men nu er det slut. Samtidig takker Richard Poulsen af som leder af stedet efter hele 63 år.

Begge dele blev markeret ved et af de populære voksenarrangementer onsdag aften, ved en totalt udsolgt koncert med populære Mojo Hands, som flere gange har spillet i Juvi klubben og som tilhører eliten af danske soul- og rhythm ’n’ blues bands.

”Vi siger i aften tak og farvel, det gør Juvi, vores medarbejdere og undertegnede. Jeg vil gerne rette en særlig tak til flere af dem som er her i aften, ikke mindst min hustru Vita. Hun har stået 100% bag det her i 63 år, hvor mange andre ægtefolk kan klare det,” sagde Richard Poulsen i sin velkomst til de mange gæster. Gæster, som udover masser af lokale, også var tidligere medarbejdere og venner af huset. Flere havde taget turen fra Jylland for at være med til at sige farvel til Juvi og Richard Poulsen.

Og uden Richard Poulsens store arbejde i hele 63 år, ja så havde Juvi klubben nok været lukket for mange år siden.

Richard blev da også hyldet med stående klapsalver flere gange i løbet af aftenen, og Mojo Hands mente, at når det nu var sidste gang, så var det tilladt at danse på bordene.

Medarbejderne hyldede også Richard Poulsen og gav ham en lille Juvi bamse til minde.

Da Mojo Hands havde spillet et ekstranummer, tog Richard Poulsen igen mikrofon og sagde:

”Tak for i aften, hvor er det dejligt at slutte på den her måde, tak til jer alle sammen, tak for de mange år.”

Et allersidste farvel

Det er slut og så alligevel ikke helt. Nu på fredag d. 22. marts er der koncert med lokale Good Stuff, som inviterer til en glad danseaften og på den måde lukker og slukker Juvi klubben.

Good Stuff spiller god musik, der strækker sig seks årtier tilbage. En god blanding af danske og udenlandske hits – pop fra 80’erne og 90’erne, disco fra 70’erne, rock fra 60’erne og helt moderne dansemusik.

Der er stadigvæk få billetter til salg, som kan købes i Alfa Optik eller hos Allé Salonen.

Del