Et digitalt indblik i tidens trends

Til foredraget får man et indblik i de store digitale trends. Hvad sker der på det digitale marked og i teknologien lige nu.

Et digitalt indblik i tidens trends
David Guldager har de senest ti år været fast figur i det danske mediebillede.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

David Guldager har de senest ti år været fast figur i det danske mediebillede. Da han er kendt som manden med fingeren på tech-pulsen.

Du kender ham muligvis fra TV2, hvor han kommenterer og analyserer den digitale udvikling. Tirsdag den 5. marts har du mulighed for at opleve techeksperten David Guldager, når han ligger vejen forbi Kalundborg til en snak om tidens digitale trends.

David Guldager har i en lang årrække siddet på forreste række og ikke bare observeret, men også grundigt testet og analyseret de nyeste gadgets, teknologier og trends inden for tech-verdenen. Med en skarp forståelse inden for den teknologiske udvikling, har han også udviklet en stor viden om, hvad fremtiden meget vel ville kunne byde på.

Til aftens foredrag får man et indblik i de store digitale trends. Hvad sker der på det digitale marked og i teknologien lige nu. Foredraget vil give en underholdende indsigt i hvilke sjove og underlige teknologiske produkter der er i hverdagen. Man vil lære mere om en selv, baseret på danskerens digitale vaner, og man vil ikke mindst blive klogere på, hvad den næste store megatrend er – oplev i morgen, i dag.

Lyder det som et arrangement du gerne vil være med til, skal man skynde sig at købe en billet. Aftens arrangement sker i samarbejde med LOF Nordvestsjælland, og foregår den 5.marts kl. 19-21 i mødelokale 4 i Kalundborg Hallerne (indgang D fra Torvet).

Del