Erhvervsrådet er nu fuldtalligt

Kalundborgegnens Erhvervsråd har været igennem en større fornyelse, og med ansættelsen af Christian, Maria, samt Rasmus Keinicke, er erhvervsrådet nu fuldtalligt.

Erhvervsrådet er nu fuldtalligt
Både Christian og Maria bor i kommunen og glæder sig til at arbejde med forandring på den egn de kalder deres hjem. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd er nu fuldtalligt og klar til, at løfte det lokale erhvervsliv endnu højere, oplyser erhvervsrådet i en pressemeddelelse.

Kalundborgegnens Erhvervsråd kan nu meddele, at Christian Würtz Munch bliver fastansat som projektchef og erhvervskonsulent den 1. maj 2024. Christian har længe være projektansat i GrønBusiness projektet, hvor han blandt andet har været hovedansvarlig for at formidle bæredygtighed, ESG, til det lokale erhvervsliv, samt udvikle særlige workshops m.m., som er til gavn for hele egnen.

”Han er en af hovedpersonerne bag vores ESG Tilbud og det er kun naturligt, at når der opstod en ledig stilling, ville vi gerne sikre, at vi fortsat havde ham som en del af holdet.” udtaler erhvervschef Lene Bach Jørler og forsætter ”Christian er allerede en kernedel af vores samlede indsats og med denne fastansættelse cementerer vi også vores satsning og fokus på særligt ESG”.

Erhvervsrådet byder samtidig velkommen til, Maria Gjedsted, i en projektstilling som erhvervskonsulent. Maria har været selvstændig igennem mange år og har et stort kendskab til de udfordringer, som nylige iværksættere og SMV’er står overfor. Samtidig har Maria erfaring som projektleder hos Knowledge Hub Zealand, med mange forskellige samarbejdspartnere, fra uddannelse, storindustri og SMV’er. 

”Maria var et oplagt valg, da vi skulle finde en kompetence til både at varetage GrønBusiness, men også fordi vi gerne ville have en opgradering på vores kommunikationskompetencer.” siger Lene og fortsætter ”Maria har særligt professionelle kreative kompetencer indenfor grafisk design, visuel kommunikation, branding og mere.”. Maria vil bl.a. være med til at løfte erhvervsrådets visuelle udtryk højere og gøre det endnu tydeligere hvilke værditilbud erhvervslivet kan få del af.

Både Christian og Maria bor i kommunen og glæder sig til at arbejde med forandring på den egn de kalder deres hjem.

Kalundborgegnens Erhvervsråd har nu været igennem en større fornyelse, og med ansættelsen af Christian, Maria, samt Rasmus Keinicke som blev annonceret tidligere på måneden, er erhvervsrådet nu fuldtalligt.

Det samlede hold bestående af erhvervschef, Lene Bach Jørler, chefkonsulent David Hindberg og nu de tre erhvervskonsulenter, står klar til at hjælpe med erhvervslivets stigende behov, såsom bæredygtighed, digitalisering, iværksætteri, bymidtesammenhæng og alt dét der følger med, når man driver virksomhed i én af Danmarks absolut mest vækstende kommuner.

Del