Erhvervsråd opruster værditilbud

Kalundborgegnens Erhvervsråd er i gang med en større omstrukturering af deres værditilbud til det lokale erhvervsliv og samarbejdspartnere.

Erhvervsråd opruster værditilbud
David Hindberg, chefkonsulent i erhvervsrådet. Foto: Kalundborgegnens Erhvervsråd

gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborgegnens Erhvervsråd er i gang med en større omstrukturering af deres værditilbud til det lokale erhvervsliv og samarbejdspartnere. De første to koncepter er færdigudviklede og er klar til, at man gratis kan deltage. Det drejer sig om henholdsvis ESG-Tilbuddet og Iværksættertilbuddet. Det skriver Erhvervsrådet i en pressemeddelelse tirsdag.

I ESG-Tilbuddet bliver man taget fra at have ingen viden om bæredygtighed, ESG, CSRD og lignende, til en dyb forståelse for emnet samt, hvordan man selv skal arbejde videre med bæredygtighed, for både at leve op til kommende krav, men også for at sikre, at man forbliver konkurrencedygtig.

Erhvervslivet bliver bombarderet med tilbud om hjælp til ESG og bæredygtighed, men ofte er det skudt en smule forbi skiven og ikke i øjenhøjde med den enkelte virksomhed.

Derfor har vi designet en række arrangementer, som hjælper virksomhederne med at blive klar over, hvad bæredygtighed er, hvad det betyder for deres virksomhed og, hvor de kan gå hen for at få hjælp, siger David Hindberg, chefkonsulent i erhvervsrådet og fortsætter: ”På den måde sikrer vi også, at de lokale rådgivere og eksperter bliver mødt af velforberedte virksomheder, der forstår deres egne behov og kan gå direkte til opgaven.”

Hvor ESG-Tilbuddet er rettet imod alle virksomheder, er Iværksættertilbuddet målrettet de personer, som lige har startet egen virksomhed eller går med tankerne om det.

I Iværksættertilbuddet bliver iværksættere klædt på med alt den viden, de skal bruge, ikke bare for at klare sig i opstartsfasen, men for at sikre, at de får en dyb forståelse for drift, strategi, økonomi og kommunikation. At starte sin egen virksomhed er modigt og vigtigt for det lokale erhvervsliv, derfor skal man også hjælpes så godt i gang som overhoved muligt, skriver erhvervsrådet i pressemeddelelsen.

Vi har vendt iværksættervejledning på hovedet, så vi sikrer, at lige gyldigt hvilken type iværksætter du er, og hvornår på året det er, så er det muligt for dig at få al den hjælp og viden, du har behov for, inden for tre måneder, siger David Hindberg og fortsætter: ”Det gør vi, fordi iværksætterrejsen kan begynde når som helst, derfor skal iværksættertilbuddet matche.”

De to værditilbud til det lokale erhvervsliv er kun de første i en større række, som erhvervsrådet har udarbejdet. Erhvervsrådet er i gang med at omstrukturere både deres værditilbud til det brede erhvervsliv generelt, og især til deres medlemmer.

”Vi har allerede lavet mange arrangementer, netværk, workshops m.m., målrettet det lokale erhvervsliv. Det vi gør nu er, at vi strukturerer det hele mere tydeligt over for erhvervslivet, samt sikrer, at vi dækker alle huller ind der måtte være. Især med vores samarbejdsaftale med Kalundborg Kommune i mente, vores projektsamarbejder, såsom GrønBusiness, samt vores forpligtelser over for vores medlemmer, er det vigtigt at sikre, at vi hjælper det lokale erhvervsliv med at leve op den enorme vækst, som området har set. Her er vores nye værditilbud centrale,” forklarer David Hindberg.

Hvis man er virksomhed eller iværksætter og gerne vil læse mere om tilbuddene, kan man finde dem på Kalundborgegnens Erhvervsråds hjemmeside www.kalundborgerhverv.dk

Del