Erhvervspris for det lange seje træk

Erhvervsprisen 'Succesvirksomhed 2023' er en hyldest til det lange seje træk, som der står på det diplom som følger med prisen.

Erhvervspris for det lange seje træk
Johnny Hansen fra Hansen Biler A/S har fået overrakt prisen 'Succesvirksomhed 2023' af Kia Witthøfft, statsautoriseret revisor, og partner hos BDO Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hansen Biler i Kalundborg har netop modtaget erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2023’ fra Spar Nord og BDO.

Erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2023’ blev torsdag overrakt til Johnny Hansen fra Hansen Biler A/S i Kalundborg af Kia Witthøfft, statsautoriseret revisor, og partner hos BDO Kalundborg.

Erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2023’ er stiftet af Spar Nord og BDO for at hylde eliten af SMV-virksomheder (små og mellemstore virksomheder) i dansk erhvervsliv. Man har i region Sjælland udvalgt 200 virksomheder, og her er Hansen Biler A/S altså blandt de udvalgte.

For at komme i betragtning til den fornemme pris skal virksomheden have vækst i resultat før skat de seneste fem år. Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår. Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år og Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

Hansen Biler A/S opfylder alle betingelser og er altså blandt de 200 virksomheder i region Sjælland som modtager ’Erhvervsprisen 2023’.

”Vi er selvfølgelig stolte over at modtage prisen især fordi det har været svært at skaffe nye biler de sidste par år, især 2022 har været udfordrende, men alligevel har vi formået at få en fornuftig forretning af af det,” fortæller Johnny Hansen, indehaver af Hansen Biler A/S.

Erhvervsprisen 'Succesvirksomhed 2023' er en hyldest til det lange seje træk, som der står på det diplom som følger med prisen.

Fakta om prisen ’Succesvirksomhed 2023

Erhvervsprisen, som Spar Nord og BDO har indstiftet i 2019, hylder eliten af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Erhvervsprisen skal anerkende de danske virksomheder med mellem 10 og 1.500 årsværk. De virksomheder, som ikke helt får den opmærksomhed, de fortjener, til trods for at netop de sikrer fremgang i den lokale og nationale økonomi. Succesvirksomhederne skal opfylde en række kriterier for at komme i betragtning til prisen. Udvælgelsen baserer sig på antal ansatte og tre centrale nøgletal: Resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Hvem står bag?

Spar Nord og BDO står bag erhvervsprisen ’Succesvirksomhed’. Begge virksomheder har tradition for langvarige samarbejdsrelationer med små og mellemstore virksomheder i Danmark. Derfor ved de, at det kræver noget helt særligt at skabe og opretholde en succes år efter år. Med Succesvirksomhed hylder Spar Nord og BDO de virksomheder, der lykkes med netop det.

Del