Erhvervsområde udvides

”Nu motorvejen kommer, så er der mange som synes at Svebølle ligger stratetisk godt og vi har fået flere henvendelser fra mindre og mellemstore firmaer som gerne vil etablere sig i det område."

Erhvervsområde udvides
Et eksisterende erhvervsområde i Svebølle udvides nu. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er efterspørgsel efter erhvervsgrunde flere steder i Kalundborg Kommune, derfor udvides et eksisterende erhvervsområde nu i Svebølle.

Det er flere år siden, at der blev lavet byggemodning på erhvervsarealet ved Frederiksberg i Svebølle, men nu er der efterspørgsel efter mere erhvervsjord fra små og mellemstore virksomheder, derfor er byggemodningen af næste etape sat i gang.

”Nu motorvejen kommer, så er der mange som synes at Svebølle ligger stratetisk godt og vi har fået flere henvendelser fra mindre og mellemstore firmaer som gerne vil etablere sig i det område,” fortæller Michel van der Linden, direktør i Kalundborg Kommune, og fortsætter.

”Vi har jo også nogle erhvervsarealer i både Gørlev, Høng og Ubby/Jerslev, og dem går vi også lige så stille i gang med.”

I det hele taget så sker der meget i Svebølle i øjeblikket med byggeri af en helt ny daginstitution og der er lige bygget et nyt hus til hjemme- og sygeplejen.

”Udbygningen af erhvervsområdet er kun en af de mange ting som sker i Svebølle lige nu, vi har lige bygget et 600 kvadratmeter stort samlingssted for de udekørende i hjemmeplejen og sygeplejen, vi er i gang med at bygge en ny daginstitution og der skal laves cykelsti fra Viskinge til Svebølle,” siger Michel van der Linden.

Del