Erhvervsmand runder et skarpt hjørne

Erhvervsmand runder et skarpt hjørne Klaus Mourits Nielsen runder et skarpt hjørne. Det bliver markeret ved en reception på fredag d. 5. november. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Klaus Mourits Nielsen, indehaver af Klaus’ Kloakservice og Kalundborg Energi & Handel fylder 50 år d. 4. november. Den runde dag fejres på fredag ved en reception.

Når Klaus Mouritz Nielsen på torsdag fylder 50 år, står han et sted i livet med hele to meget forskellige firmaer, dels Klaus’ Kloakservice og Kalundborg Energi & Handel.

Egentligt er Klaus uddannet landbrugstekniker og har arbejdet både som sælger og som underviser på Høng Landbrugsskole.

Men for knapt 20 år siden fik Klaus Mouritz Nielsen muligheden for at købe slamsugerfirmaet Jørgen fra Kallerup sammen med sin far, der var entreprenør.

Siden er det gået stærkt, firmaet er vokset og består i dag af fire moderne slamsugere og Klaus’ far er købt ud for mange år siden.

”Vi har bl.a. haft kontrakt med Kalundborg Forsyning de sidste 14 år, som udgør omkring halvdelen af vores omsætning,” fortæller Klaus Mouritz Nielsen.

Selv om der var mere end travlt i slamsugerfirmaet købte Klaus Mouritz Nielsen i foråret 2018 Kalundborg Energi & Handel som sælger træpiller, brænde, briketter og flaskegas. 

”Jeg synes det var lidt træls at køre slamsuger fra morgen til aften og så skulle hjem og lave administrativt arbejde om aftenen, så jeg så muligheden i, at med Kalundborg Energi & Handel kunne jeg bruge halvdelen af min arbejdstid på det og så styre kontoret på slamsugerfirmaet den anden halvdel, men det er gået sådan, at firmaet er vokset, så nu bruger jeg stadigvæk aftener og weekender på administrativt arbejde,” fortæller Klaus Mouritz Nielsen, og fortsætter,

”Målet er ikke at vi skal være større, for så skal jeg bruge alt min tid bag et skrivebord og det er jeg ikke interesseret i, jeg vil selv ud at have kundekontakten.

Klaus Mouritz Nielsen regner med at skulle arbejde til han bliver 70 år, men han håber at det fremover bliver med lidt færre timer hver uge.

Klaus Mouritz Nielsen markerer sin runde dag ved en reception fredag d. 5. november fra kl. 13-17 i BH’s lokaler, Nygade 3 i Kalundborg.

Del