Erhvervsforening besøgte nybyggeri

Nu er de første boliger klar til indflytning og beboerne er godt i gang med at bære flyttekasser ind.

Erhvervsforening besøgte nybyggeri
Privatfoto

Af Jens Nielsen

Beboerne i de nye rækkehuse på Roevej i Gørlev er begyndt at flytte ind, det skete samtidig med, at Gørlev Erhvervsforening afholdt netværksmøde i en af de boliger som ikke er indflytningsklar endnu.

Thomas Andersen og Thomas Jensen, som sammen med Ejvind Pedersen, ejer firmaet ScanEstate, er godt i gang med at opføre 28 rækkehuse på Roevej tæt på den tidligere sukkerfabrik.

Nu er de første boliger klar til indflytning og beboerne er godt i gang med at bære flyttekasser ind.

Det sker samtidig med at medlemmerne af Gørlev Erhvervsforening i denne uge var inviteret til morgenmøde i en af de boliger som endnu ikke er helt indflytningsklar.

”Den sidste torsdag i måneden mødes medlemmerne til morgenmøde fra kl. 8-9 og gerne hos hinanden for på den måde at blive klogere på hvad der er vi hver især laver, denne gang var det så hos 2 x Thomas der fortalte og viste rundt på byggepladsen på Roevej,” fortæller Steffen Olsen, formand for Gørlev Erhvervsforening, og fortsætter, ”Vi har ved et tidligere møde hørt om byggeprojektet da der endnu ikke var taget første spadestik, så det var selvfølgelig interessant at se det nu hvor de første kan flytte ind.”

Rækkehusene på Roevej i Gørlev, tæt på motionscenter og en kommende svømmehal, opføres i fire forskellige størrelser fra 62 til 93 m2 og til hver bolig hører individuelle haver og udhus.

Del