Er du Vild Med Vand?

Der er endnu en gang lagt op til nærkontakt med forskellig slags vandsport og andre aktiviteter på og i vandet, når Kalundborg Sejlklub, Sportsdykkerne og Det Maritime Værksted m.fl. indbyder til Vild med Vand.

Er du Vild Med Vand?
Lørdag den 8. juni er der endnu engang Vild med Vand på Gisseløre og på Vesthavnen. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 8. juni er der atter Vild med vand på Gisseløre og i Vesthavnen, hvor flere aktører samarbejder om at skabe en god dag for alle interesserede.

Der er endnu en gang lagt op til nærkontakt med forskellig slags vandsport og andre aktiviteter på og i vandet, når Kalundborg Sejlklub, Sportsdykkerne og Det Maritime Værksted m.fl. indbyder til Vild med Vand på Gisseløre og i Vesthavnen lørdag den 8. juni mellem 10-16.

Der er tilrettelagt et omfattende program med muligheder for både børn og voksne. Man kan fx komme om bord i en sejl- eller motorbåd og høre om, hvordan det er at eje og sejle i sådan en. Nogle bådejere tilbyder også sejlads på fjorden. For børnene og de unge tilbydes test af windsurfing, stand-up paddle og jollesejlads. De helt små vil sikkert foretrække at fiske efter krabber og måske være heldig og vinde en is.

Det Maritime Værksted vil også være til stede på Gisseløre med udstilling og info om ældre træskibe og gamle skibsmotorer. Ved sejlklubben og på Vesthavnen er der salg af pølser, is, øl, vand, kaffe, the og kage.

Med forbehold for akutte opgaver til søs vil der være “åbent skib" på lodsbåden og Marinehjemmeværnets Holger Danske i Vesthavnen. Man kan I øvrigt sejle ganske gratis mellem de to havne i sejlklubbens klubjolle “Zephyr”.

Ankommer man i bil til Gisseløre, vil der være parkering i området ved Kystvejen og stadion. Erfaringen viser, at publikum strømmer til i stort tal, og derfor opfordres gæsterne til at benytte P-pladsen ved Kystvejen. Alternativt kan man jo benytte cykel eller bruge dagen til en spadseretur derud. Også på Vesthavnen vil der blive pres på parkeringspladserne, så her gælder det også, at gæsterne bør tage højde for, at der kan blive trængsel.

Del