Er du klar – om få timer åbner tilmeldingen til Royal Run 2024

Alle kan være med, når Kalundborg med sine smukke omgivelser danner rammen om Royal Run 2024.

Er du klar – om få timer åbner tilmeldingen til Royal Run 2024
Du er inviteret til Royal Run 2. pinsedag, når H.K.H. Kronprinsen igen inviterer til folkefest i kondisko. Foto: Matthew James/Royal Run

Af Jens Nielsen

Om få timer åbner tilmeldingen til Royal Run 2024 nemlig d. 9. november klokken 9.00. Sid klar ved tasterne! Der er nemlig tradition for, at der hurtigt bliver udsolgt på flere distancer.

Kalundborg bliver en af de fem værtsbyer til Royal Run 2024. Billetsalget starter den 9. november kl. 09, hvorimod løberuterne først offentliggøres til foråret.

Alle kan være med, når Kalundborg med sine smukke omgivelser danner rammen om Royal Run 2024.

Løb med i Esbern Snares fodspor, og oplev den helt unikke stemning med royal fejring og festlig underholdning når årets største, aktive folkefest for første gang kommer til Kalundborg 2. pinsedag 24.

Royal Run har tradition for udsolgte byer, så det er med at være klar ved tasterne og købe dit startnummer. Sådan lyder opfordringen fra arrangørerne bag Royal Run.

Til Royal Run kan alle være med – uanset alder og kondital

Du kan både vælge at gå eller løbe på de tre distancer: One mile (1,6 km), 5 km og 10 km. På den populære Familie-mile kan børn, unge, voksne og ældre følges ad, fordi både kørestole, klapvogne og barnevogne er velkomne.

Løberuter offentligøres til foråret

Det bliver den lokale løbeklub 5 Tårns Motion som skal stå for hele afviklingen af Royal Run i Kalundborg 2. pinsedag 2024.

Det er også 5 Tårns Motion som skal komme med et bud på både start/målområde og selve løberuterne, men ruterne er ikke offentliggjort endnu, de vil først blive offentliggjort i løbet af foråret.

Billetsalget til Royal Run 2024 foregår på hjemmesiden royalrun.dk.

Royal Run er andet og mere end et løb. Det er H.K.H. Kronprinsens møde med danskerne. Det er fællesskabets fest. Uformelt, i kondisko og for alle.

Del