Enke på Harley

Esther Jensen har kørt 250.000 km rejse på motorcykel igennem 60 lande og 6 kontinenter.

Enke på Harley Torsdag den 3. februar er der foredrag med Esther Jensen, der har kørt 250.000 km rejse på motorcykel igennem 60 lande og 6 kontinenter.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 3. februar er der foredrag med Esther Jensen, der har kørt 250.000 km rejse på motorcykel igennem 60 lande og 6 kontinenter.

Esther Jensen kommer til Svebølle Kvik Bibliotek og holder foredrag torsdag den 3. feb. Her vil hun fortælle om, at rejse gennem verden på motorcykel. Esther Jensen, blev for 16 år siden enke, og hun syntes, i en alder af 55 år, at være for ung til at sætte sig hen som enkefru Jensen, og søgte derfor nye udfordringer i livet.

Hun tog kørekort til motorcykel, og har gennem de sidste 15 år kørt 250.000 km på motorcykel i 60 lande på 6 kontinenter, herudover i 12 stater i USA. Flere af turene er også gået til besøg i SOS børnebyer rundt i verden.

Arrangementet er arrangeret i samarbejde med Svebølle Frivillige Biblioteksgruppe, der hører til i Svebølle Aktivitetscenter i Svebølle. Billetter købes via personlig henvendelse til Kalundborg Biblioteker eller elektronisk via www.kalundborgbib.dk under ”det sker”. Undervejs i foredraget vises billeder og i pausen serveres kaffe/te.

Alle gældende corona-restriktioner udstukket fra myndighederne overholdes.

Del