Engagerede voksne søges til at gøre en forskel

Der er især mange drenge på venteliste, der ønsker en mandlig ven, som de kan spejle sig i.

Engagerede voksne søges til at gøre en forskel
Børns Voksenvenner opfordrer alle, der har tid og lyst til at bidrage til samfundet, til at overveje at blive en voksenven. Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Børns Voksenvenner i Slagelse, Sorø, og Kalundborg retter en åben opfordring til lokalsamfundet om at blive en positiv indflydelse i et barns liv ved at blive voksenven.

Børns Voksenvenner opfordrer alle, der har tid og lyst til at bidrage til samfundet, til at overveje at blive en voksenven. Allan Nicolaisen, der er formand for Børns Voksenvenner, har selv været voksenven to gange, og han fortæller om, hvor meget der mangler voksenvenner.

"Jeg kan ikke forstå, hvorfor flere ikke vil være voksenven og gøre en forskel. Vi har lige nu rigtigt mange børn på venteliste, også en der vil være din ven - uanset køn, alder og interesser. Det knuser mit hjerte, når disse fantastiske børn skal vente på en særlig ven. Jeg havde lejlighed til at møde mange af vores børn under Julestuen, og de er virkelig fantastiske. Jeg er selv voksenven for anden gang, og jeg har en fantastisk tid med mine venner. Jeg er stolt over begge drenge og den udvikling, de har gennemgået, og med tanken om, at jeg har været en del af den,” fortæller han.

Børn mangler især mandlige voksenvenner

Børns Voksenvenner i Slagelse, Sorø, og Kalundborg har lige nu 33 børn på venteliste. På landsplan er der ca. 500 håbefulde børn på venteliste. Vi søger mænd med hjertet på rette sted, fordi vi har mange drenge på venteliste, der ønsker en mandlig ven, som de kan spejle sig i.

Børns Voksenvenner er en velgørende organisation dedikeret til at matche børn i alderen 3-18 år med engagerede voksne for at skabe meningsfulde venskaber. I øjeblikket er der et stigende antal børn på ventelisten, og Børns Voksenvenner søger ivrige voksne, der er klar til at gøre en forskel i et barns liv.

For yderligere oplysninger om Børns Voksenvenner og hvordan man bliver en voksenven, besøg voksenven.dk

Del