Endnu et musiknavn til Kalundborg Rock’er

”Vi har gået hele musikprogrammet igennem og strammet lidt på tiderne, således at vi får plads til endnu et band på scenen d. 13. august,”

Endnu et musiknavn til Kalundborg Rock’er Zididada er nu også på plakaten til dette års Kalundborg Rock'er. Fredag aften høstede de stort bifald på Kontoret i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er kan nu præsentere endnu et navn på plakaten til årets festival på Gisseløre d. 13. august.

“Du ved sikkert godt hvem de er, og hvad de står for”. Zididada er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum. I to årtier har de turneret land og rige rundt med hits som bl.a. Please ya Lisa, Walking on Water og Princesse. Uanset om du har oplevet Zididada under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i Nordsjælland, vil du kunne nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab.

Nu er de så kommet med på plakaten til dette års Kalundborg Rock’er.

”Vi har gået hele musikprogrammet igennem og strammet lidt på tiderne, således at vi får plads til endnu et band på scenen d. 13. august,” fortæller presseansvarlig for Kalundborg Rock’er, Johnny Elmelund, og fortsætter,

”Zididada er altid kendt for en fest og har masser musik med som vores publikum kan synge med på. Så det skal nok blive en kæmpe fest på Kalundborg Rock’er igen i år.”

Zididada stod i øvrigt på scenen på Kontoret fredag aften hvor de høstede masser af bifald.

Programmet til Kalundborg Rock’er 2022 ser derfor således ud:

11:00            LARS DK M. BAND

12:30            RASMUS BJERG

14:30            ERICKA JANE

16:00            JIMILLIAN

16.30            GOBS

16.45            TOKO

18:00            HUGORM

20:00            RASMUS SEEBACH

22:00            ZIDIDADA

23:30            FAUSTIX

Så i alt 10 musiknavne gæster Kalundborg Rock’er 2022 til endags festivallen på Gisseløre.

Del