Endnu et Jumping Fitness Event i Tømmeruphallen

TGU Fitness håber at kunne starte Jumping Fitness som et nyt tilbud i Tømmeruphallen allerede i den kommende sæson.

Endnu et Jumping Fitness Event i Tømmeruphallen Nu gentages Jumping Fitness i Tømmeruphallen onsdag d. 15. juni, hvor to instruktører fra Skælskør gæster Tømmeruphallen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

TGU Fitness afholdte først i april et Jumping Fitness Event i Tømmeruphallen. På onsdag gentages succesen og planen er, at kunne tilbyyde den nye populære motionsform til næste sæson.

TGU Fitness inviterede i april måned alle interesserede til at prøve den populære motionsform Jumping Fitness, hvor der trænes på en specialudviklet trampolin. Og det blev en stor succes med alle pladser udsolgt på de mange hold.

Nu gentages Jumping Fitness i Tømmeruphallen onsdag d. 15. juni, hvor to instruktører fra Skælskør gæster Tømmeruphallen.

Der bliver denne gang to hold á 50 minutter. Der er kun få ledige pladser tilbage, så du skal skynde dig, hvis du gerne vil have en plads, oplyser TGU Fitness. 

Jumping Fitness er en fantastisk aerobic-inspireret motionsform, som er utrolig sjov, intensiv og samtidig meget skånsom for leddene. Det er en motionsform for stort set alle – både nybegyndere og erfarne fitnessentusiaster i alle aldre. Jumping Fitness dyrkes i mere end 50 lande og er den største trampolin-baserede træningsform i verden.

TGU Fitness håber at kunne starte Jumping Fitness som et nyt tilbud i Tømmeruphallen allerede i den kommende sæson, og har i denne weekend sendt et medlem på Jumping Fitness Instruktørkursus.

”Hvem hun er, løfter vi først sløret for på onsdag i pausen – men I kan godt glæde jer,” fortæller TGU Fitness formand Anna M. Lodall.

Hvis man allerede nu ved, at man gerne vil sikre sig en plads på Jumping Fitness i TGU efter sommerferien, kan man forhåndstilmelde sig i Tømmeruphallen på onsdag – eller ved at kontakte TGU Fitness formand Anna M. Lodall på telefon 40 19 65 95.

Se mere - klik her

Video fra Jumping Fitness arrangement i Tømmeruphallen i april måned. Video: Jens Nielsen

Del