Endnu et folkemøde bliver afholdt

Der var mødt rigtig mange mennesker op til trods for det lidt kedelige sommervejr, der viste sig i form af regn til at begynde med. 

Endnu et folkemøde bliver afholdt
Heldigvis kom solen, og der var hurtigt en del mennesker omkring Høng Centret lørdag formiddag. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag var der Folkemøde Kalundborg i Høng ved Høng Centeret, hvor der var en lang række af debatter samt stande, som man kunne besøge. Der var da også mødt rigtig mange mennesker op til trods for det lidt kedelige sommervejr, der viste sig i form af regn til at begynde med. Heldigvis kom solen, og der var hurtigt en del mennesker omkring Høng Centret lørdag formiddag. 

Folkemøde Kalundborg i Høng bliver afviklet lørdag ved Høng Centeret, og her bliver der budt på et varieret program hele dagen. Folkemødet er dagen, hvor bl.a. politikere og borgere diskuterer lokale forhold, hvilket de gjorde rundt om i debatteltene, ligesom rigtig mange foreninger har stande rundt om, hvor man kan få en hyggelig snak med de forskellige. I debatteltene lørdag formiddag blev der bl.a. snakket om psykiatri samt praksislæring i skolen - ud med bøger ind med sav og hammer i skolen. Folkemødet foregår hele dagen, så man kan nå det endnu.

Programmet for Folkemødet Kalundborg i Høng indeholdte aktuelle lokale og nationale debatter omkring Klima, herunder hvordan vi producerer mad nok og passer godt på naturen og kloden samtidig. Desuden social økonomiske virksomheder, folkeskoler, uddannelse, psykiatrien i Danmark, trivsel og angst i skolen, hjemløse, kunst og kultur, seniorboliger og Vestsjælland som bosætningsted.

Men ud over de mange debatter, var der også 53 stande, som man kunne besøge. Her var der politiske partier, foreninger, klubber, erhvervsråd, uniformerede korps, Nej til Motorvej på Røsnæs og meget mere.

Del