Endnu et flot hesteoptog

Lørdag var dagen for det traditionsrige hesteoptog, og mange mennesker var mødt op for, at se optoget gennem Gørlev bymidte.

Endnu et flot hesteoptog Fredag åbnede Hesteskue og Kræmmermarked i Gørlev endnu engang dørene op, og det blev markeret med et fint hesteoptog gennem byen i Gørlev lørdag formiddag. Fotos: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag åbnede Hesteskue og kræmmermarked i Gørlev endnu engang dørene op for heste, spændende kræmmerboder og Kim Larsens Tivoli. Det markerede man, som altid, med et flot hesteoptog gennem byen lørdag formiddag.

Lørdag var dagen for det traditionsrige hesteoptog, og mange mennesker var mødt op for, at se det fine optog gennem Gørlev bymidte. Borgmester Martin Damm kørte med i optoget, og skulle ligeledes holde åbningstale på kræmmerpladsen efterfølgende.

Der var ydermere mulighed for at stemme på den flotteste ekvipage. Stemmesedlerne blev uddelt undervejs på ruten.

Lørdag er også dagen, hvor der er mulighed for, at opleve hesteshows i ringen. Ligesom der er ponyridning for børnene, og en tur i hestevogn for hele familien. Kræmmerboderne lukker kl. 19 lørdag aften.

Der har været hesteskue i Gørlev siden 1977, og i år er der tilmeldt 70 heste fordelt på racerne: Belgiske heste, Jyske heste, Connemara, New Forest, Fell pony, Shetlændere, Fjordheste, Welsh, Gotlandsruss, Haflingere, Islændere og Miniature.

Søndag åbner pladsen igen kl. 10 og lukker kl. 16. Gørlevudvalget går derefter i gang med planlægningen af marked/skue i uge 37. For yderligere info kan man læse mere på www.goerlevhesteogkraemmer.dk eller på Facebook ’Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked.’

Del