Endnu en virksomhed etablerer sig i Kalundborg

Mose Technology beskæftiger 20 medarbejdere på landsplan og flere er på vej. Firmaet arbejder med NDT inspektion og svejsetilsyn.

Endnu en virksomhed etablerer sig i Kalundborg
Søren Mose åbner en afdeling af Mose Technology på Flakagervej 6 i Kalundborg den 1. marts. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Grundet den store vækst i området etablerer virksomheden Mose Technology nu en afdeling i Kalundborg. Åbningsreception fredag d. 1. marts.

En række af virksomheder har gennem de seneste år etableret sig i Kalundborg grundet den store vækst i området, ikke mindst i forbindelse med den store udvidelse som Novo Nordisk er i gang med.

Nu kommer der endnu en ny virksomhed til Kalundborg. Mose Technology, som har hovedkontor i Vojens, åbner deres Kalundborgafdeling, som for øvrigt bliver firmaets første på Sjælland, fredag d. 1. marts på adressen Flakagervej 6 i Kalundborg, Her lå tidligere malerforretningen Pro Painting.

Mose Technology beskæftiger 20 medarbejdere på landsplan og flere er på vej. Firmaet arbejder med NDT inspektion og svejsetilsyn.

En bid af kagen

”Vi er i gang med at etablere vores kontor på Flakagervej og så håber vi at få en bid af kagen i forhold til den voldsomme vækst der er i området,” fortæller Søren Mose, indehaver af Mose Technology, og fortsætter, ”Vi arbejder med NDT inspektion som er inspektion af alle mulige former for svejsninger indenfor industrien, bl.a. det som foregår på det nye Novo byggeri hvor vi allerede er i gang, men også inspektioner indenfor for gasinstallationer og vindmøller.”

Kalundborgafdelingen af Mose Technology har lige nu fire medarbejdere ansat og Søren Mosen regner med, at afdelingen vil vokse indenfor kort tid.

Byder på pølse fra pølsevognen

Mose Technology markerer åbningen af deres Kalundborgafdeling fredag d. 1. marts fra kl. 12 til 16 hvor der bl.a. bydes på pølser fra en pølsevogn.

I forbindelse med åbningen er der også inviteret et par leverandører af NDT-udstyr, som vil demonstrere noget af det nyeste udstyr indenfor den branche.

Del