Endnu en ung mand er varetægtsfængslet i stor afpresningssag

Endnu en ung mand er varetægtsfængslet i stor afpresningssag

Af Jens Nielsen

Endnu en ung mand er blevet varetægtsfængslet i en stor sag om afpresning af penge fra unge mennesker i Kalundborgområdet. Der er nu fire unge mænd varetægtsfængslet.

Tirsdag kl. 13.00 blev en 21-årig mand fra Københavns Vestegn fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk, hvor han blev sigtet for afpresning over for en teenagedreng fra Kalundborg ad flere omgange inden for det seneste halve år, så han opnåede en økonomisk gevinst.

Retsmødet endte med, at den 21-årige blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 18. januar 2022. Han foretog forbehold for kære af kendelsen om varetægtsfængslingen.

Varetægtsfængslingen af den 21-årige er således fængsling af indtil videre fire mænd, der alle er mistænkt for at stå bag en eller anden form for afpresning over for unge mænd i Kalundborg-området i den senere tid.

Politiet har via omtale af den første varetægtsfængsling opfordret andre ofre til at henvende sig, så omfanget af denne type forbrydelse i Kalundborg-området kunne blive afdækket. Politiet opfordrer stadig ofre til at henvende sig, så de ansvarlige for eventuel afpresning eller anden tilsvarende kriminalitet kan blive stillet til regnskab for deres ulovlige handlinger. Efterforskningen i sagerne fortsætter, og politiet er klar til at modtage nye anmeldelser fra ofre, der endnu ikke måtte have fortalt politiet om deres oplevelser.

Del