Endnu en succes: Salsa er blevet populært i Kalundborg

To Salsa Workshops, bl.a. i dag søndag, har været noget af et tilløbsstykke med lige omkring 100 deltagere første gang og 80 anden gang.

Endnu en succes: Salsa er blevet populært i Kalundborg
Allerede næste søndag d 14/5 kl 13 vil der være Salsa Rueda i Kalundborghallen i salen bag scenen i en time og derefter stiftende generalforsamling for Salsa Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Interessen for at danse Salsa i Kalundborg stor. Efter to meget velbesøgte workshops indkaldes der nu til en stiftende generalforsamling for Salsa Kalundborg.

Mads Jørgensen og hustru, tilflyttere til Kalundborg, kører jævnligt til både Slagelse og Roskilde, sammen med andre par fra Kalundborg, for at danse salsa, og Mads Jørgensen var sikker på, at der er basis for på sigt at oprette en salsa forening i Kalundborg.

Og det har han tilsyneladende helt ret i. To Salsa Workshops, bl.a. i dag søndag, har været noget af et tilløbsstykke med lige omkring 100 deltagere første gang og 80 anden gang.

”Selv om det var konfirmationssøndag og en del andre arrangementer i området, nåede vi næsten op på samme deltagerantal som første gang. Omkring 80 mødte op for at forsøge sig i kunsten at danse salsa, som i øvrigt er ganske simpel og alle fik lidt nyt med sig igen. 1,5 time med super stemning, smil på læben og en masse god energi,” fortæller Mads Jørgensen, initiativtager til Salsa i Kalundborg, og fortsætter, Det er helt fantastisk at der er kommet så mange, jeg havde ikke fornemmelsen af, at interessen var så stor, så jeg er stolt, det ser lovende ud.”

Flere har allerede spurgt om, hvornår der er træning igen og det kommer snart lover Mads Jørgensen.
Allerede næste søndag d 14/5 kl 13 vil der være Salsa Rueda i Kalundborghallen i salen bag scenen i en time og derefter stiftende generalforsamling for Salsa Kalundborg.

Kom bare og deltag da flere allerede har taget modet til at stille op til en bestyrelse, oplyser Mads Jørgensen.

Lige nu arbejdes der på at finde Salsa instruktører, men Mads Jørgensen håber at kunne melde noget ud allerede på søndag d. 14. maj.

Salsa Kalundborg forventer 2-3 hold. 1 basic og 1-2 let øvet/ øvet, men følg med på Facebooksiden Salsa Kalundborg for mere information. Interesserede er også velkommen til at sende en mail på: salsa.kalundborg@gmail.com

'Liv i Kalundborg' har støttet arrangementet økonomisk, ligeledes har Kalundborg Kommune støttet arrangementet med tilskud fra puljen: Bevæg dig for livet, der netop fokuserer på at få personer - unge som gamle, til at motionerer mere. 

Del