Endnu en mand anholdt i sagen om dobbeltdrab

Endnu en person er anholdt i sagen om dobbeltdrabet ved Meny i Kalundborg tilbage i november 2020.

Endnu en mand anholdt i sagen om dobbeltdrab
Endnu en person er anholdt i sagen om dobbeltdrabet ved Meny i Kalundborg tilbage i november 2020.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag kl. 10 begyndte et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. Endnu en person er anholdt i sagen om dobbeltdrabet ved Meny i Kalundborg tilbage i november 2020, og han anmodes varetægtsfængslet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at der er anholdt endnu en person i forbindelse med dobbeltdrabet, der fandt sted på parkeringspladsen ved Meny i Kalundborg den 17. november 2020.

I dag kl.10 begyndte grundlovsforhøret med en mand, der er anholdt i sagen med  dobbeltdrabet i Kalundborg den 17. november 2020. Anholdelsen sker på baggrund af nye oplysninger i sagen, og vi har anmodet om varetægtsfængsling,” fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

Retssagen er sat til at begynde i næste uge, og der sidder allerede fem personer fængslet i sagen, der ifølge politiet er en del af et opgør mellem banderne Loyal To Familia og Sydkystgruppen.

”Retssagen begynder i næste uge. Så må vi se, hvad dagens grundlovsforhør kommer til at betyde for retssagen tidsmæssigt alt efter, hvilken rolle den nye anholdelse har i sagen. Men det tager retten stilling til,” siger Martin Bjerregaard.

Læs også Dobbeltdrab i Kalundborg var angiveligt nøje forberedt

Del