Endnu en gratis Salsa Workshop

Den første workshop blev en kæmpe succes med næsten 100 deltagere, unge og ældre, kvinder og mænd.

Endnu en gratis Salsa Workshop
Den første workshop blev en kæmpe succes med næsten 100 deltagere, unge og ældre, kvinder og mænd. Blandt de mange fremmødte var også en del udenlandske studerende og medarbejdere fra industrien i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der inviteres endnu engang til en gratis Salsa workshop i Kalundborghallen, søndag d. 7. maj. Til det første arrangement mødte næsten 100 op. Målet er at få skabt en Salsa forening i Kalundborg.

Mads Jørgensen, tilflytter til Kalundborg, mener at der mangler en salsaforening på Kalundborgegnen. Derfor har han inviteret til to gratis Salsa workshops, en sidste søndag og en igen søndag d. 7. maj.

Den første workshop blev en kæmpe succes med næsten 100 deltagere, unge og ældre, kvinder og mænd. Blandt de mange fremmødte var også en del udenlandske studerende og medarbejdere fra industrien i Kalundborg.

Deltagerne blev indført i salsaens spændende univers af de to instruktører Rikke Bennedsen og Torben Berg, som er godt kendt i Salsa kredse.

Og de to instruktører kommer igen søndag d. 7. maj fra kl. 13 til 14.30. Så både dem som mødte op den første søndag og helt nye som er interesseret er velkommen, oplyser Mads Jørgensen.

Ideen med den gratis Salsa Intro var, på sigt, at oprette en forening i Kalundborg, og det ser ud til at blive virkelighed inden længe. 34 har allerede skrevet sig op til den kommende forening.

Salsa workshoppen foregår i salen bag scenen i Kalundborghallen. Indgang fra J. Hagemann-Petersens Alle mellem den gamle og den nye Kalundborg Hal.

Del