Endelig sammen

 

Sommerfest i Hobitten. Privatfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Børnehaven Hobitten i Gørlev havde torsdag aften inviteret til sommerfest for første gang i to år. Der var sammensat et program, der lagde op til hygge og dejligt samvær, og rigtig mange forældre bakkede op om festen – der var ca. 100 til stede.

Aftenen startede med  aftensmad, hvor alle havde madkurv med til familien. Herefter var der fællessang og bevægelse. Personalet havde forberedt nogle bevægelsesaktiviteter, hvor pulsen skulle op – og både forældre og børn var med. Festens sidste punkt var kaffe og kage. Flere forældre havde bagt til festen.

Børn og forældre var glade og positive over endelig, at kunne være sammen, og det hele var ekstra skønt med det fantastiske efterårs/sommervejr.

”Hvor har vi savnet, at få forældrene indenfor til fest og hyggeligt samvær – nu skete det endelig, og det var så skønt. Vi ser frem til endnu flere forældrearrangementer bl.a. sommerfest for Hobittens Dagpleje, Halloweenaktiviteter og julefester,” siger Berit Westi, leder af Hobittens Børnehave og Dagpleje.

Del