En travl uge med åbning af både fiskeforretning og pizzabar

Asger Øgelund, indehaver af Asgers Fisk og Asgers Bar, på havnen i Kalundborg får travlt i næste uge, her åbner både fiskeforretning og baren med et nyt pizzakoncept.

En travl uge med åbning af både fiskeforretning og pizzabar
I næste uge åbner Asger Øgelund både for sin fiskeforretning og sin bar med et helt nyt pizzakoncept. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Asger Øgelund er klar til at slå dørene op for både sin fiskeforretning og sin bar hvor der vil blive serveret lækre hjemmelavede pizzaer.

Asger Øgelund, indehaver af Asgers Fisk og Asgers Bar, på havnen i Kalundborg får en travl uge. Fra på tirsdag den 14. marts bliver dørene slået op igen for Asgers Fisk efter, at der nar været lukket det meste af vinteren. Tiden er blevet brugt til at friske lokalerne op med maling og nye lamper.

”Hele første uge kører vi gratis smagsprøver i delikatessen, så alle vores nye ting bl.a. Skagens salat, laksetatar, lynstegt tun osv. kan smages,” fortæller Asger Øgelund, og fortsætter, ”Ud over det, begynder vi at lave lækkert fiske smørrebrød på hjemmebagt rugbrød. Alt fra fiskefilet med hjemmelavet remoulade, til et stykke med varmrøget laks, urtedressing, rødløg, og karse. Det bliver så lækkert. Og også optimalt for virksomheds frokost.”

Disken hos Asgers Fisk bliver selvfølgelig fyldt op med en masse lækkerier og man glæder sig til igen at tage imod kunderne.

Åbningstiderne bliver fremover: tirsdag-fredag 10-17.00 og lørdag 10-14.30.

High-end pizza koncept 

Fra torsdag den 16. marts er Asger Øgelund så klar til at servere de lækreste hjemmelavede pizzaer fra Asgers Bar på havnen i Kalundborg.

Kunderne kan se frem til et menukort med syv forskellige pizzaer og tre forretter. Den ene pizza vil skifte som månedens pizza og der er også en pizza for vegetarer på kortet.

Hjemmesiden www.asgersbar.dk  er nu oppe og køre så gæsterne kan bestille deres bord online. Det nye pizzakoncept kan også bestilles som take away.

”Som åbningstilbud giver vi 15% rabat på alle regninger, hele weekenden. Så både torsdag, fredag og lørdag,” fortæller Asger Øgelund.

Asgers Bar har åbent torsdag, fredag og lørdag. Køkkenet er åbent fra 17-21

Asger klar med high-end pizza koncept - igen

Del