En sommer i Den 8. Himmel

Et sikkert tegn på glade sommerdage er familiekoncerterne i Klosterparken i Kalundborg.

En sommer i Den 8. Himmel Rosa fra Rouladegade kommer i Den 8. Himmel for første gang. Men Kristian og Mysteriet kommer også og underholder i løbet af sommeren.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I år lægger Den 8. Himmel ud med at få besøg af Rosa fra Rouladegade tirsdag den 28. juni. Det er første gang, at Rosa og co. besøger Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg.

Et sikkert tegn på glade sommerdage er familiekoncerterne i Klosterparken i Kalundborg. Overskriften er ”Den 8. Himmel”, og den dækker over fire skønne koncerter på den dejlige amfiscene midt i byens park.

”Publikum er mest børnefamilier, børnehaver, skolefritidsordninger og også en del turister. Vi lægger ud med en koncert med Rosa – hende den bage- og sovedyrsglade pige fra Rouladegade,” fortæller en af arrangørerne bag arrangementet, Søren Vind. 

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme, og husk at tage jeres sovedyr med til koncerten – det er vigtigt! Jeg sætter strøm til mit piskeris, og pisker en stemning op. Sille og Palle kommer også, og vi skal kagerocke og rulle,” fortæller Rosa fra Rouladegade.

Tirsdagen efter kommer Hr. Skæg med sine allerbedste sange og showet ”Syng med Hr. Skæg”. To uger efter hedder koncerten ”Cirkeline og Coco rejser til Afrika”. Moussa Diallo og hans band spiller hans herlige sange fra filmen om Cirkeline og Coco. Sidste tirsdag i juli hedder koncerten ”Kristian & Mysteriet”. Det er mesterdetektiven Kristian fra Ramasjang, der løser dagens mysterier med hjælp fra børn blandt publikum.

Billetter og information fås på kalundborgbib.dk. Billetter kan også købes ved indgangen.

Del