En smuk tur i en god sags tjeneste

760 km og 3.833 højde meter - gennemført på 29 timer og 22 min. Alt sammen i den gode sags tjeneste.

En smuk tur i en god sags tjeneste
Team Asferg gjorde det endnu engang - samlede kr. 82.000 ind. Privatfotos.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Team Asferg gjorde det endnu engang - samlede kr. 82.000 ind til en verden uden sclerose. Samlet for alle teams blev det over 1/2 million kroner.

760 km og 3.833 højde meter - gennemført på 29 timer og 22 min. Eller med et snit på ca. 25/t., da Team Asferg cyklede fra København til Skagen - en strækning på 758 km den 26.-27. august. Alt sammen i den gode sags tjeneste.

For os var det fedt, men ikke det vigtigste, det var vores samlede indsamling til en verden uden sclerose. Derudover fik vi set vores smukke land fra Amager, Haslev, Korsør, Nyborg, det smukke sydfyn, Den gamle lillebæltbro, Vejle, Skive, Mors, Thisted, Løkken, Tårnby Bjerg og Skagen. En vidunderlig tur uden regn, men med en del vind,” fortæller Kjeld Christensen og fortsætter:

 

Rygvind eller modvind er faktisk lige meget, når vi ser alt det smukke og får set solen stå op og gå ned, uhyggeligt mørkt om natten, masser af stjerner på himlen og et vidunderligt samvær på hele holdet. MS Bike kan noget særligt.”

Team Asferg takker deres sponsorer - Bilhuset MBM A/S, Flint Auto & Elektro, Multi-Tech A/S, Sparekassen Sjælland-Fyn A/S og FysioCenter Kalundborg.

Del