En Nattergal kvidrer videre

Carsten fortæller om sit liv og sin karriere frem til i dag. Det bliver med historier helt tilbage fra dengang, hvor han øvede med et band ude i laden mellem halmballerne i sit barndomshjem.

En Nattergal kvidrer videre
Kirke Helsinge Forsamlingshus inviterer til musikalsk foredrag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Kirke Helsinge Forsamlingshus inviterer til musikalsk foredrag med nattergalen, musikeren og komponisten Carsten Knudsen.

Torsdag den 8. februar byder Kirke Helsinge Forsamlingshus velkommen til en aften sammen med Carsten Knudsen. Carsten fortæller om sit liv og sin karriere frem til i dag. Det bliver med historier helt tilbage fra dengang, hvor han øvede med et band ude i laden mellem halmballerne i sit barndomshjem. Der er selvfølgelig også fortællingen om De Nattergale, om tre drengerøve der i starten kørte rundt i en Mazda med anhængertræk og trailer. Det udvikler sig til en trio, der får deres grej kørt rundt i en truck.

Som musiker og komponist har Carsten Knudsen gennem hele karrieren søgt udfordringer og lært nye instrumenter og nye stilarter at kende. Det er et held for Carsten Knudsens publikum, at han droppede sækkepiben efter få minutter. Carsten giver musikalske eksempler undervejs i foredraget. Han har sin mors gamle træde-orgel med til de musikalske tragedier. Alle vil få et kort kursus i at blæse på den australske didgeridoo. Ukulelen og guitaren vil han bruge til mere poetiske indslag. Hvis tilhørerne har ønsker, tager Carsten opfordringen op.

Han vil fortælle om sit behov for at flytte sig ud af komfortzonen, for derved at udvikle talentet og for ikke at stivne i et udtryk. Den personlige udvikling berører han også; han vil fortælle om, hvordan han på et tidspunkt vokser fra at være en hæmmet person med mindreværd, til at være en som tør stå frem som selvstændig artist. Hvordan skriver han sange? Hvordan komponerer han? Hvad er Carstens mission? Og hvis ikke disse spørgsmål var interessant nok i sig selv, har deltagerne til foredraget selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Lyder det som et arrangement man kunne tænke sig at deltage i, skal billerne være i hus senest den 4. Februar. Billetterne kan købes via følgende link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/plckf5xorw eller via forsamlingshuset hjemmeside kirkehelsingeforsamlingshus.dk/ under ”arrangementer”. Det er muligt at købe drikkevare til foredraget, der begynder kl. 19.

Arrangementet sker i samarbejde med Kirke Helsinge Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Man kan læse mere om om projekt Liv i Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk

Del