En lørdag med gratis pølser og gode tilbud

Der er nok ingen tvivl om, at der bliver masser af liv på parkeringspladsen udenfor Intersport/Sport Outlet på Stejlhøj lørdag d. 6. maj mellem kl. 11 og 14 hvor der bydes på gratis grillpølser fra Hvidebæk Pølser.

En lørdag med gratis pølser og gode tilbud
Butikschef Mads Storm og indehaver Steen Møller er klar til et kæmpe store bededags salg som kulminerer lørdag d. 6. maj hvor der bydes på gratis grillpølser. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Intersport/Sport Outlet på Stejlhøj inviterer, sammen med Hvidebæk Pølser, til store bededags salg som kulminerer lørdag d. 6. maj, hvor der serveres gratis grillpølser til alle og forretningen bugner af gode tilbud. Samtidig kigger Team Rynkeby Vestsjælland forbi.

Der er nok ingen tvivl om, at der bliver masser af liv på parkeringspladsen udenfor Intersport/Sport Outlet på Stejlhøj lørdag d. 6. maj mellem kl. 11 og 14 hvor der bydes på gratis grillpølser.

”Både Hvidebæk Pølser og Intersport/Sport Outlet er i år sponsor for Team Rynkeby Vestsjælland, så derfor laver vi en event hvor vi serverer gratis pølser til alle, samtidig har vi lavet en lang række af gode tilbud i forretningen hvor der er besparelser på helt op til 70%,” fortæller Steen Møller, indehaver af Intersport/Sport Outlet.

”Vi har særligt fokus på sko i alle afskygninger, det er mærker som Nike, Adidas, Skechers og Salamon, som er til outdoorfolket. Vi kan godt mærke at der er mange som vil ud i naturen. Faktisk har vi omkring 4000 par sko på lager så der er noget for enhver smag og pengepung, og så har vi selvfølgelig masser af tøj til hele familien” fortæller Mads Storm, butikschef i Intersport/Sport Outlet på Stejlhøj.

Mød Team Rynkeby rytterne

Team Rynkeby Vestsjælland starter deres træningstur fra Intersport/Sport Outlet på Stejlhøj lørdag d. 6. maj og omkring kl. 13.30 vender de tilbage. Her vil der være mulighed for at møde rytterne og få en snak om det gode arbejde de gør for at støtte op om Børnecancerfonden.

Del