En kold omgang fodbold i havneparken

”Nu er vi i gang, og så håber jeg selvfølgelig at der kommer flere til de næste kampe, og så koster det jo gratis,”

En kold omgang fodbold i havneparken
Kun en enkelt fodboldinteresseret var mødt op i det kolde vejr for at se VM-bold i havneparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Claus Topp, borger i Kalundborg, har taget sagen i egen hånd, og har kontaktet kommunen, politi og DR og TV2, og har fået tilladelse til, at vise VM fodbold på storskærm i havneparken. Tirsdagens kamp var dog en kold fornøjelse. 

Claus Topp er træt af, at skærmen i havneparken bare viser reklamer og længe ikke har været brugt til andet. Derfor kontaktede han Kalundborg Kommune, politiet, DR og TV2 for at høre, om der kunne gives tilladelse til, at man viser VM fodbold i Kalundborg Havnepark. Alle har sagt ja, og tirsdag eftermiddag blev Danmarks første kamp vist på storskærmen i havneparken.

Men med en temperatur på kun et par grader, småregn og blæst, var der kun en enkelt som var mødt op for at følge Danmarks første kamp.

”Nu er vi i gang, og så håber jeg selvfølgelig at der kommer flere til de næste kampe, og så koster det jo gratis,” siger Claus Topp, som er idemanden bag VM på storskærmen i havneparken.

Lørdag skal Danmark møde Frankrig, og onsdag i næste uge er det Australien som Danmark skal møde, begge kampe vises på storskærmen i havneparken.

”Skulle Danmark gå videre så har jeg i dag fået tilsagn om, at de kampe må vi også vise,” siger Claus Topp.

Mens interessen for fodbold på storskærm i havneparken var beskeden, så var der masser af gæster på Kontoret, som også viste VM-bold på storskærm, men her foregår det indendørs hvor vejret er betydeligt bedre.

Del