En klinik i udvikling

De vil gerne vil løse tingene endnu bedre, og gøre en forskel for de mennesker, der kommer hos dem,

En klinik i udvikling
Hos FysioCenter Kalundborg er man i gang med en større organisationsændring. Her Maja og Thomas Helbo Jensen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hos FysioCenter Kalundborg er man i gang med en større organisationsændring, fordi man gerne vil udvikle virksomheden, fordi man gerne vil løse tingene endnu bedre til glæde for de mange mennesker, der går ind ad døren hos fysioterapeuterne.  

Maja Helbo Jensen fortæller, at de i ejerkredsen kan se, at de gerne vil løse tingene endnu bedre, og gøre en forskel for de mennesker, der kommer hos dem, men også at være klædt på til fremtiden. Det kræver, ifølge Maja Helbo Jensen, tre elementer i den strukturforandring.

”Det handler overordnet om, at vi gerne vil udvikle organisationen, så vi løfter kvaliteten og kan hjælpe de mennesker, der kommer hos, endnu bedre. Den organisationsændring indebærer tre primære elementer, herunder etablering af hhv. en rådgivende bestyrelse, et branche netværk og en ny lederstilling,” fortæller Maja Helbo Jensen. 

Et dygtigt hold

Hun fortæller endvidere, at de har etableret en rådgivende bestyrelse med et dygtigt hold af mennesker med stærke kompetencer bl.a. inden for HR, økonomi og projektledelse.

”De kan komplementere vores kompetenceområder inden for sundhed, fysioterapi, forskning og ledelse. Sidst men ikke mindst, er det rare mennesker, der deler vores værdier og menneskesyn, og vi glæder os til samarbejdet. Bestyrelsen har som overordnet formål at understøtte og facilitere den formulerede mission for FysioCenter Kalundborg, samt sikre en sund virksomhedsdrift. Dette udmøntes konkret i sparring og rådgivning til henholdsvis ledelsens og ejerkredsens strategiske beslutninger,” fortæller Maja Helbo Jensen. 

Specialiserede sundhedstilbud af høj kvalitet. 

Missionen for FysioCenter Kalundborg er at skabe værdi for det enkelte menneske og for samfundet ved, at øge det enkelte menneskes sundhed og livskvalitet gennem trygge relationer, og specialiserede sundhedstilbud af høj kvalitet. 

”Vi har over de seneste måneder ydermere taget initiativ til etablering af et branche netværk med ni udviklingsorienterede klinikker på Sjælland. Formålet er, at skabe synergi og samarbejde med henblik på at optimere og udvikle vores organisationer, herunder understøtte kvalitetsudvikling, arbejdsmiljø og trygge læringsrum på tværs - til gavn for både organisationer og deres respektive sundhedsfaglige teams og tilknyttede patienter/kunder,” fortæller Maja Helbo Jensen.

Søger engageret leder

Ydermere leder virksomheden nu efter en engageret leder, der sammen med de to ejere og mange ansatte, kan flytte organisationen og sikre, at man bevæger sig fra strategi til praksis i fællesskab. 

”En der kan facilitere synergi i vores team, og balancere interesser, sikre både drift og udvikling, glade og tilfredse patienter og samarbejdspartnere, sammenhæng i ressourcer og opgaver og et sundhedsteam på fælles mission. Vi er en organisation i udvikling - med et dynamisk og dedikeret team, der vi brænder for at gøre en forskel sammen. Vi søger derfor en lederkollega der kan se fremad, og facilitere bevægelse og balance på rejsen,” slutter Maja Helbo af med at sige.

Er man interesseret i stillingen, kan man læse mere om den her https://www.fysiocenterkalundborg.dk/vil-du-vaere-en-del-af-vores-team

Del