En ikke helt almindelig ’vejfest’

Der deltog omkring 25 amerikanerbiler i 'vejfesten' på Tystrupvej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En række af beboerne på Tystrupvej i Store Fuglede har en stor kærlighed til Amerikanerbiler. I weekenden er de samlet til et en ikke helt almindelig ’vejfest’, sammen med gode venner.

Mange som har et landsted, har også en eller flere heste, sådan er det også på Tystrupvej ved Store Fuglede, men kun på den ene side af vejen. På den anden side går beboerne mere op i amerikanerbiler, faktisk så har otte af beboerne på den samme side af Tystrupvej en eller flere af de store biler fra USA.

Hele denne weekend er de samlet til et lille træf sammen med gode venner og bekendte som har samme interesse, en slags vejfest kan man vel godt kalde det, i øvrigt er det tredje år i træk det gode naboskab plejes med at sparke dæk, køre en tur ud i det blå og så selvfølgelig mad og drikke som til andre vejfester.

”Det er jo efterhånden blevet en tradition at vi naboer mødes en gang om året og holder et lille træf sammen med vores venner og bekendte, hvor vi bare hygge ros hele weekenden og lørdag eftermiddag kører vi så en tur, bl.a. rundt om Tissø,” fortæller Michael (Kylling) Pedersen, som er en af de otte beboere på Tystrupvej som har amerikanerbiler som interesse.

Det var Tinna Volsing og Lennart Jørgensen, i daglig tale bare TC og Leo, som lagde græsplæne og lokaler til ’vejfesten’.

Lørdag aften stod menuen på ’spis hvad du kan’ fra en pølsevogn for de omkring 50 deltagere i ’vejfesten’.

Del