En hel dag for spilentusiaster

Peter Michaelsen, der er lokal brætspilsekspert, og andre frivillige spilentusiaster giver korte oplæg, og sætter alle de interesserede i gang med at prøve spillene.

En hel dag for spilentusiaster Spildagen foregår på Ubby bibliotek lørdag den 19. feb. kl. 10 -13.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hvis man er en rigtig spillefugl, eller blot har lyst til nye inspiration, når familien skal hive brætspillene frem, kan man komme til Ubby bibliotek lørdag den 19. februar og spille sammen med en masse andre.

Peter Michaelsen, der er lokal brætspilsekspert, og andre frivillige spilentusiaster giver korte oplæg og sætter alle de interesserede i gang med at prøve spillene. Man bliver introduceret til mange forskellige spil, som alle kan spilles efter en introduktion på 1-3 minutter. Her er både de kendte spil og nye, anderledes spil, som udvider ens repertoire. Et spil varer typisk fra 10 minutter til 20-25 minutter.

Spildagen afholdes endnu engang på Ubby Bibliotek. Den første brætspilsdag i Ubby blev afholdt i  2017. Temaet var: ”Byg bro med brikker” – og de fleste af de udvalgte spil var brobygningsspil som Twixt, Lines of Action, Hex, Havannah, Atoll, Wings, Trax og Gonnect. Også spillene Go og Othello blev præsenteret ‒ to spil, hvor det gælder om at erobre det største territorium på brættet. Undervejs serveres frugt, og der sluttes af med pizza.

Vil man være med, skal man tilmelde sig via www.kalundborgbib.dk under ”det sker”. Det er gratis, og både børn og voksne er velkomne. Men der er begrænsede pladser.

Arrangementet foregår på Ubby bibliotek lørdag den 19. feb. kl. 10 -13.

Del