En glad vinder af 10.000 kr.

En glad vinder af 10.000 kr. Den glade vinder blev ringet op, her de to formænd for Vores Kalundborg, Brian Sønder Andersen og Glenn Swärd. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag formiddag blev vinderen af 10.000 kr. udtrukket i konkurrencen arrangeret af Vores Kalundborg.  Vinderen blev glad for gevinsten og glæder sig til en tur i hestevogn på søndag.

Hver gang, at kunderne har handlet lokalt i en af byens butikker, der er medlem af Vores Kalundborg, har de kunne udfylde en kupon, og dermed være med i konkurrencen om, at vinde 10.000 kr. til at købe julegaver for i byens butikker.

Fredag formiddag blev vinderen så udtrukket, og den heldige blev Eva Pedersen fra Kalundborg.

Brian Sønder Andersen, formand for Vores Kalundborg, ringede den heldige vinder op, mens repræsentanter fra byens pengeinstitutter og Vores Kalundborg råbte hurra.

”Du har været med i en konkurrence i Vores Kalundborg og du er blevet den heldige vinder af 10.000 kr., tillykke,” sagde Brian Sønder Andersen, den af de to formænd i Vores Kalundborg.

Eva Pedersen blev glad for den flotte gevinst på 10.000 kr., men var i første omgang ikke helt klar over at hun havde deltaget i en konkurrence.

”Har jeg vundet, er det rigtigt, så skal jeg ud og køre i hestevogn,” udbrød den heldige vinder.

Gevinsten på de 10.000 kr. skal bruges i mindst tre butikker som er medlem af Vores Kalundborg, og derfor vil Eva Pedersen blive kørt rundt i hestevogn på søndag, hvor hun så kan stoppe og handle ved de butikker hun har valgt til sine julegaveindkøb.

Det er Nordea, Jyske Bank, Sparekasse Sjælland-Fyn, Arbejdernes Landsbank, Danske Bank og Dragsholm Sparekasse, som har sponsoreret de 10.000 kr. til Vores Kalundborg konkurrencen.

Lige knapt 1800 kunder havde udfyldt en kupon i en af byens forretninger.

Del