En glad vinder af 10.000 kr.

Lige omkring 3000 kunder havde udfyldt en kupon i en af byens forretninger, og dermed deltaget i konkurrencen. Det er næsten dobbelt så mange som sidste år.

En glad vinder af 10.000 kr.
Pernille Aagaard fra Sjællandske Medier fik æren af, at trække vinderen af de 10.000 kroner. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag formiddag blev vinderen af 10.000 kr. udtrukket i konkurrencen arrangeret af Vores Kalundborg.  Vinderen blev glad for gevinsten og glæder sig til en tur i hestevogn på søndag hvor pengene skal bruges til julegaver i byens forretninger.

Hver gang, at kunderne har handlet lokalt i en af byens butikker, der er medlem af handelstandsforeningen Vores Kalundborg, har de kunne udfylde en kupon, og dermed være med i konkurrencen om, at vinde 10.000 kr. til at købe julegaver i byens butikker.

Fredag formiddag blev vinderen så udtrukket, og den heldige blev Dorthe Andersen fra Kalundborg.

Svend-Erik Kristensen, citychef i Vores Kalundborg, ringede den heldige vinder op, mens repræsentanter fra byens pengeinstitutter og Vores Kalundborg råbte tillykke.

-Dorthe der står seks bankfolk, repræsentanter fra Vores Kalundborg og pressen og lytter med, vi vil gerne sige tillykke til dig, du har vundet 10.000 kroner, kunne Sven-Erik Kristensen fortælle den heldige vinder da hun blev ringet op. 

-Er det rigtigt, det er jeg da superglad for, sagde en forbavset Dorthe Andersen da hun blev ringet op fredag formiddag..

Gevinsten på de 10.000 kr. skal bruges i mindst tre butikker som er medlem af Vores Kalundborg, og derfor vil Dorthe Andersen blive kørt rundt i hestevogn på søndag, hvor hun så kan stoppe og handle ved de butikker hun har valgt til sine julegaveindkøb.

Det er Nordea, Jyske Bank, Sparekasse Sjælland-Fyn, Arbejdernes Landsbank, Danske Bank og Dragsholm Sparekasse, som har sponsoreret de 10.000 kr. til Vores Kalundborg konkurrencen.

Lige omkring 3000 kunder havde udfyldt en kupon i en af byens forretninger, og dermed deltaget i konkurrencen. Det er næsten dobbelt så mange som sidste år.

Del