En fortælling om Odin, Tor og verdensundergang Ragnarok

En mytisk aften, hvor de gamle nordiske guder atter vækkes til live.

En fortælling om Odin, Tor og verdensundergang Ragnarok

Historiefortæller og skuespiller Vigga Bro inviterer os indenfor i en fortælling om Odin, Tor og verdensundergang Ragnarok 

Kom og vær med, når Kalundborg Biblioteker og Biblioteksinfo i Snertinge byder historiefortæller og skuespiller Vigga Bro velkommen til en mytisk aften, hvor de gamle nordiske guder atter vækkes til live, men giv jer i agt for guderne er nogle lumske nogen.

Torsdag den 3. november 2022 kl. 19:00-21:00 i Biblioteksinfo, Aktivitetshus Vesterlunden, i Snertinge har du mulighed for at opleve historiefortæller og skuespiller Vigga Bro, når hun leverer en grum og morsom fortælling om Gudernes sidste dage og de begivenheder, som ledte til verdens ende, Ragnarok.

De gamle nordiske guder er nogen interessante størrelser. For selvom de har gudestatus, så virker de yderst menneskelige – ja, næste mere menneskelige end menneskene selv. Guderne er forfængelige, impulsive fordomsfulde, kærlighedsfulde og komiske, og heldigvis for det, for sådanne guder kan man fortælle historier med og om. Historier, som kan gøre os klogere på os selv og andre omkring os.

Kunne du tænke dig at være med til dette interessante og mytiske arrangement, så kan billetterne købes via bibliotekets hjemmeside, kalundborgbib.dk under “Det sker” eller på en af  biblioteksafdelinger i den betjente åbningstid. Arrangementet sker i samarbejde med Biblioteksgruppen i Snertinge.

Del