Èn for alle, alle for én .... og tre for en ti'er

På deres igangværende turne skal de rundt til 50 byer og svinge deres sprøde sværd og oplade deres professionelle stemmer.

Èn for alle, alle for én .... og tre for en ti'er
Teaterforeningen Femkantens publikum kan glæde sig til en forestilling med lattergaranti.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Teaterforeningen Femkantens publikum kan glæde sig til en forestilling med lattergaranti, et forrygende tempo og musikalsk timing, når teater- og operakompagniet Figaros i samarbejde med Den Ny Opera med "De tre musketerer" kommer til Kalundborg på Musisk Skole fredag den 10. Marts.

Figaros er for længst blevet en institution i dansk teater- og musikliv. Deres professionelle, charmerende og til tider fuldstændig gakkede præsentationer af kendte historier og musik har nærmest gjort dem til kult. På deres igangværende turne skal de rundt til 50 byer og svinge deres sprøde sværd og oplade deres professionelle stemmer i 58 vanvittige forestillinger over det ganske land. Den 10. marts kommer de til Kalundborg, hvor Femkanten også i tidligere sæsoner har haft glæde af deres besøg. Det bliver med kendte operaarier, hæsblæsende kostumeskift og vandede vittigheder, så det er godt, der en pause halvvejs i forestillingen.

Historien bag

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D'Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid. Historien rummer, ud over de fire helte, kong Louis 13. og dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere. Så mange, at flere kvinderoller må spilles af mænd. – og omvendt.

"Vi er en samling krøllede hjerner i Figaros, og vi undskylder på forhånd! Vi er inspireret af revygenren, hvor selv alvorlige emner sættes på spidsen i satirisk form. Vi nærmer os Figaros 20 års-jubilæum, og vi har siden 2004 udviklet og perfektioneret vores helt særlige teaterform: Vi tager en kendt titel under kærlig behandling, piller historier fra hinanden og sætter dem sammen igen med comedy blandet med kendte hits fra musical, opera og operette," fortæller teater- og operachef Hans Dueholm.

Sværdslagene foregår på Musisk Skole

Flyglet er stemt og lysene tændt, når Musisk Skole lægger koncertsal til løjerne. Forestillingen varer 2 gange 45 minutter, og det vil være muligt at købe forfriskninger både før forestillingen og i pausen. Billetter kan som sædvanlig købes via Femkantens hjemmeside: www.5kanten.dk  

Del