Kom med til en festlig og musikalsk dag

TV Vestsjælland optager Dansk Top Scenen i Svallerup Forsamlingshus - og man kan være med.

Kom med til en festlig og musikalsk dag
Kom og vær med, når Liv i Forsamlingshusene og Svallerup Forsamlingshus åbner dørene til en festlig og musikalsk dag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 7. september kl. Gæster Dansk Toppen Svallerup Forsamlingshus, når TV-Vestsjælland optager Dansk Top Scenen.

Nu kan man komme og være med, når Liv i Forsamlingshusene og Svallerup Forsamlingshus åbner dørene til en festlig og musikalsk dag, fyldt med alt hvad Dansk Top Scenen har at byde på.

Torsdag den 7. september kl. 12 -17 har man mulighed for at være med, når Svallerup Forsamlingshus igen ligger ramme til, at TV Vestsjælland kan optage Dansk Top Scenen. Det bliver en dag fyldt med fantastiske navne fra Dansk Toppen. Blandt andet har man mulighed for at opleve Daniel Wodarka, Danni Mikkelsen, Henning Weisdorf og mange flere.

Dagens program ser således ud:

  • Kl. 12 Fællesspisning hvor der serveres Kalveculotte m. krydderstegte kartofler, salat og champignonsovs
  • Kl. 13:30 TV-optagelse af Dansk Top Scenen
  • Kl. 14:30 Kaffe og kage
  • Ca. kl. 15 TV-optagelser af Dansk Top Scenen
  • Ca. kl. 17 Lodtrækning og afslutning af dagen

Det bliver en dag til mindebogen med masser af god musik, lækker mad og godt selskab – og så selvfølgelig også et kamerahold, som optager dele af dagen.

Lyder det som en dag, man kunne tænke sig at være en del af, kal billetterne købes senest den 4. september og de kan købes ved at tage kontakt til Alice Nielsen på tlf. 29 43 99 84 eller på mail alpo@nielsen.mail.dk.

Husk at arrangementet optages til TV. Arrangementet sker i samarbejde med Svallerup Forsamlingshus, TV-Vestsjælland og Liv i Forsamlingshusene. Man kan læse mere om forsamlingshuset her: www.svallerupforsamlingshus.dk

Derudover kan du læse mere om projektet Liv i Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk

Del