En festlig aften med John Mogensens populære sange

Der kan synges med på numre som Så længe jeg lever, Der er noget galt i Danmark, Fut i fejemøget og Karl Herman & jeg. Klassikere alle elsker at feste til og kan synge med på.

En festlig aften med John Mogensens populære sange
Søndag d. 21. maj kl. 15.00-17.00 står Karl Herman´s Trio på Amfi-scenen i Bregninge. Billetsalget er godt i gang

Af Jens Nielsen

Søndag d. 21. maj kl. 15.00-17.00 åbner sæsonen på Amfi-scenen i Bregninge, og der er lagt op til hygge og god stemning i selskab med Karl Herman´s Trio - et af landets bedste fortolkere af John Mogensens numre.

Karl Herman´s Trio (som i virkeligheden er en kvartet) er vel nok Danmarks mest erfarne John Mogensen fortolkere. Bandet har med ca. 2000 koncerter og 6 CD-udgivelser i ryggen, givet sit publikum en unik musikoplevelse i nu mere end 30 år. Bandet går aldrig på kompromis med sin kvalitet, og en koncert med Karl Herman´s Trio emmer af vaskeægte spilleglæde.

Søndag d. 21. maj kan Karl Herman´s Trio opleves på Amfi-scenen i Bregninge hvor der kan synges med på numre som Så længe jeg lever, Der er noget galt i Danmark, Fut i fejemøget og Karl Herman & jeg. Klassikere alle elsker at feste til og kan synge med på.

John Mogensen er en evergreen i dansk musikkultur. Han bliver kopieret som aldrig før. Karl Herman’s Trio ønsker ikke at efterligne den store mester på udseendet, men leverer hans sange respektfuldt gennem nerve og sjæl, så det får hele Amfi-scenen til at gynge.

I Amfi`s servicebygning sælges der grillpølser, kaffe og kage, vin, øl og vand. 

Billetsalget er allerede godt i gang og billetter kan købes – KLIK HER

Del