En eftermiddag med bogsnak og litteratur

Mellem bøgernes sider, linjer og bogstaver finder man et pusterum.

En eftermiddag med bogsnak og litteratur Onsdag den 4. maj kan man smutte forbi Kalundborg Bibliotek til en eftermiddag i litteraturens tegn.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag den 4. maj kan man smutte forbi Kalundborg Bibliotek til en eftermiddag i litteraturens tegn. Mellem bøgernes sider, linjer og bogstaver finder man et pusterum. Man finder et fristed, hvor man rejser væk fra hverdagen uden, at det er nødvendigt at bevæge sig væk fra yndlings læsestedet.

Litteraturen er en kærkommen ven, som hjælper os med at forstå os selv og verden omkring os, og onsdag den 4. maj kan man altså, på Kalundborg Bibliotek, komme forbi Litteratursalonen til en hyggelig eftermiddag med kaffe og litteratur. Her vil man få præsenteret lidt forskellige bøger, som forhåbentlig kan være med til at inspirere og forny læselysten. Der vil blive inviteret til bogsnak om den litteratur og de bøger, som bliver præsenteret i løbet af arrangementet.

Litteratursalonen er et mindre arrangement, som tager på tur mellem Kalundborg Bibliotekers forskellige afdelinger. Den litteratur og de bøger, som bliver præsenteret, vil være forskellig fra arrangement til arrangement. Så har man ikke mulighed at deltage i den ene bogsnak, kan man tjekke bibliotekets hjemmeside kalundborgbib.dk under ”Det sker” og se, hvornår Litteratursalonen er på en af de andre biblioteksafdelinger.

Tilmeldingen til Litteratursalonen er gratis  Litteratursalonen for Voksne onsdag den 4- maj foregår på Kalundborg Bibliotek kl. 15-15:40.

Del