En bouillonterning af kærlig og begejstring

Udviklingshæmmede og handicappede børn fik en stor oplevelse

En bouillonterning af kærlig og begejstring 13 spillere fra Løve-Høng Lykke Kids fordelt på fire hold har deltaget i LykkeCup i Boxen i Herning. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Udviklingshæmmede og handicappede børn fra Løve-Høng Lykke Kids har igen i år været til LykkeCup i Herning og er vendt hjem trætte men med en stor oplevelse rigere.

13 spillere fra Løve-Høng Lykke Kids fordelt på fire hold har deltaget i LykkeCup i Boxen i Herning.

”Vi havde god opbakning med fra 30 pårørende som forældre, bedsteforældre, faster, onkler og søskende. Der var god stemning I hallen og vi fik spillet nogle rigtig gode kampe, med fede mål og gode redninger,” fortæller Malene Schneider, der er forældre til en af spillerne på Løve-Høng Lykke Kids.

LykkeCup er OL, VM-finale og Champions League kogt ind til en bouillonterning af kærlig og begejstring. Til LykkeCup viser stjernerne fra LykkeLiga hvad de har lært. Samtidig med at de soler sig i publikums hyldest.

Der blev en rigtig lykkelig dag for alle spillere som fik fine præmier, sammen med sjove aktiviteter rundt omkring i Boxen. 

Til afslutningsceremonien fik alle spillere medaljer og Hjalmer holdt koncert.

Om aften var der gallafest hvor det fine tøj var fundet frem, her blev der danset og underholdt af bl.a. Nikoline Sten, tidligere X factor deltager.

”Det blev en dejlig lang dag med nogle trætte unge mennesker som forlod Boxen kl. 21,” fortæller Malene Schneider

Del