En anderledes og hyggelig dag på plejecentret

”De fremmødte veteranbiler havde nok at se til. Mange af beboerne var ude at cruise flere gange."

En anderledes og hyggelig dag på plejecentret
På Nyvangsparken i Kalundborg begyndte mandagen lidt anderledes end vanligt. Personale og beboere fik nemlig besøg af Havnedæksparkerne, der tilbød de ældre en tur ud i det blå i de mange fine veteranbiler. privatfoto

Af Jens Nielsen

Mandag formiddag var Havnedæksparkerne igen forbi et plejecenter i kommunen – denne gang var det hos demensplejehjemmet Nyvangsparken i Kalundborg.

På Nyvangsparken i Kalundborg begyndte mandagen lidt anderledes end vanligt. Personale og beboere fik nemlig besøg af Havnedæksparkerne, der tilbød de ældre en tur ud i det blå i de mange fine veteranbiler.

Udenfor ved indgangen til Nyvangsparken sad de ældre samt personale og hyggede sig i det flotte sommervejr, og de ældre kunne få en tur i en af de mange flotte biler, og det var der mange som benyttede sig af.

”De fremmødte veteranbiler havde nok at se til. Mange af beboerne var ude at cruise flere gange. De nød det. Skønt at se glade ansigter og glædeligt gensyn for nogle af beboerne. Alt i alt en stor dag for beboerne,” fortæller Flemming Jensen, formand for Centerforeningen Nyvangsparkens.dk

Efter køreturen blev der budt på ristede pølser til både beboere og chauffører.

Del