En anderledes nytårsforestilling

Den 31. december kl. 14.30 vil Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel i Kalundborg byde nytåret velkommen på en lidt anderledes måde end vanligt.

En anderledes nytårsforestilling
Barcelona Flamenco Ballet kommer nu til Kino Den Blå Engel med Luxurîa.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Barcelona Flamenco Ballet er et af verdens førende flamenco dansekompagnier med stor international succes i USA, Kina, Frankrig og selvfølgelig i Flamencoens hjemland Spanien. Barcelona Flamenco Ballet kommer nu til Kino Den Blå Engel med Luxurîa.

Den 31. december kl. 14.30 vil Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel i Kalundborg byde nytåret velkommen på en lidt anderledes måde end vanligt. Barcelona Flamenco Ballet kommer nemlig nu til Kino Den Blå Engel med Luxurîa denne dag. Der vil være bobler og kransekage, som vanligt.

”Vi har startet et nyt samarbejde op med David Gutiérrez, der selv er koreograf, danser og direktør i Barcelona Flamenco Ballet Company. Kino Den Blå Engel vil være det eneste sted i Danmark, der viser Luxurîa, og det er faktisk første gang, at de viser deres show på det store lærred,” fortæller Brian Sønder Andersen, der glæder sig til at slutte 2022 på en lidt anderledes måde end vanligt.

Barcelona Flamenco Ballet kommer med forestillingen Luxuria under ledelse af David Gutiérrez, der med stor succes har stået for produktioner som 'Flamenco Reborn'. Bacelona Flamingo Ballet Luxurîa tager publikum ind i en verden af spænding, intriger, lidenskab, kærlighed, vanvid og tragedie. Flamencoballet fusionerer elementer af traditionel flamencodans og musik med elementer af ballet med mere samtidsmusik, klassisk og jazz. Der fortælles en historie om kærlighed, begær og tragedie.

Forestilling er på spansk uden undertekster. Billetter kan købes i Kino Den Blå Engel eller på deres hjemmeside.

Del