En aften med “Larsen og Skovgaard”

Ole Gas & Mikkel Zakariasen gir den gas, i noget der ligner Kim Larsen / Karsten Skovgaard konstellation.

En aften med “Larsen og Skovgaard”
Fredag den 8. marts besøger Ole Gas og Mikkel Zakariasen Fuglede Forsamlingshus til en musikalsk aften.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Inden længe besøger Ole Gas og Mikkel Zakariasen Fuglede Forsamlingshus til en musikalsk aften med de bedste sange og numre fra den danske musik legende Kim Larsen.

Fredag den 8. marts byder Fuglede Forsamlingshus velkommen til en festlig aften med fællesspisning og musik i bedste Kim Larsen stil. Den populære Kim Larsen look-a-like Ole Gas, har de sidste 15 år turneret rundt i hele landet som solist og band – og nu er han sammen med Mikkel Zakariasen klar med et duo-udspil, hvor Ole Gas & Mikkel Zakariasen gir den gas, i noget der ligner Kim Larsen / Karsten Skovgaard konstellation.

Mikkel Zakariasen er til daglig lead-guitarist i Ole Gas Band. Ikke mange formår at kopiere Skovgaards guitarspil som Mikkel Zakariasen gør. Det ligger ekstremt meget op ad Skovgaards stil og med Oles stemme, der af mange betegnes som den bedste Kim Larsen plagiat, er der lagt op til den helt store Kim Larsen fest. Det skriver Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse.

Kærligheden og ærligheden for Larsens sange

Duo’en spiller op til koncert, hvor der er behov for koncert med fællessang, hygge og måske dans. Det vigtige for de to musikere er kærligheden og ærligheden for Larsens sange, som de udfører i højeste ærbødighed og respekt.

Lyder det som et musikalsk arrangement, som man gerne vil deltage i, kan billetter købes via forsamlingshusets hjemmeside fugledeforsamlingshus.dk. Det vil være muligt at tilkøbe øl, vin og vand til maden, og i koncertpausen kan der købes kaffe. På aften åbner dørene til forsamlingshuset kl. 17, maden servers kl. 17:30 og koncerten går i gang kl. 19.

Arrangementet sker i samarbejde med Fuglede Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Man kan læse mere om projektet Liv i Forsamlingshusene på kalundborglif.dk.

Del