En aften med klarsyn og afdødekontakt

Der er mere mellem himmel og jord, end det blotte øje kan se. Det vil man opleve, hvis man møder Billy Cook.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Den 13. oktober er der Klarsynsaften/afdødekontakt ved det kendte engelsk medium Billy Cook i Raklev Sognegård i Kalundborg.

Der er mere mellem himmel og jord, end det blotte øje kan se, og til klarsynsaftenen vil Billy Cook komme med beskrivelser og beskeder fra de afdøde fra den åndelige verden.

Billy Cook kommer igen til Danmark. Han er kendt fra TV programmet "Klarsyn".

Han kommer med beviser fra afdøde til publikum. Han gør det med stor kærlighed til den åndelig verden/de afdøde, og han gør det med humor og ikke mindst varme,” fortæller medium-clairvoyant Heidi Thron, der står bag arrangementet, og fortsætter: ””Der har været en del forespørgsler på hans og mit samarbejde, da det var en stor succes sidst han var her, hvor vi var næsten 100 mennesker i Bethesta Kirken. I Raklev Sognegård kan vi være op til 100 mennesker, så vi håber, at folk har lyst til at være med. Billy er her hele weekenden, hvor vi også laver workshops mm. Han har over 40 års erfaring, og er Englands største medium, og nu vil vi prøve at gentage vores succes for ti år siden.”

Billy Cook blev kendt i Danmark fra TV programmerne "Åndernes magt" "klarsyn" og "troldmandsskolen". Siden har Billy Cook undervist danskerne i afdøde kontakt/medieskab i hele landet. Billy Cook har sin egen medieskole i København. Han har rejst rundt bl.a. i Danmark, Tyskland, Japan, Istanbul, Australien, Spanien, Italien, England, Sverige mv. og Billy Cook er stadig en aktiv underviser, har klarsynsaftner og private seancer.

Billy Cook har ofte gæstet Danmark, og har også været i Kalundborg tilbage i 2014. Han taler engelsk, men der er mulighed for oversættelse af Heidi Thron. Heidi Thron er selv uddannet hos Clairvoyant Maya Fridan og hos Billy Cook i England. Hun arbejder ligeledes fortsat med den alternative verden.

Arrangementet foregår i Raklev Sognegård fra kl. 19.30 – 21. For mere information kan man kontakte arrangør: Heidi Thron på mobil nr. 22336814 eller via mail Heidithron@live.dk

Billetter til arrangementet kan købes her:

https://billetto.dk/e/klarsynsaften-med-billy-cook-uk-billetter-854063?utm_source=billetto+advertising&utm_medium=onsite+search&utm_campaign=billetto+web&utm_content=1DK

Del