En af Sjællands største - klar til åbningsfest

Den nye 500 kvadratmeter store Lysmesteren fører alle de kendte mærker, bl.a. Louis Poulsen og Le Klint og Fritz Hansen, hvor Louis Poulsen har fået mest plads i den nye forretning.

En af Sjællands største - klar til åbningsfest
Brian og Jesper Thomsen er klar til at slå dørene op til en af Sjællands største lampeforretninger. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lysmesteren i Elmegade i Kalundborg slår dørene op til en helt ny forretning nu på fredag d. 16. december. Med 500 kvadratmeter med belysning bliver forretningen en af Sjællands største.

Brødrene Jesper og Brian Thomsen har brugt den sidste lille måned til at ombygge deres store forretning i Elmegade fra en Expert forretning til en topmoderne Lysmesteren, og nu er de klar til officielt at åbne dørene for kunderne.

Det sker nu på fredag hvor der bydes på gløgg og æbleskiver fra kl. 14 - 17. Lysmesteren har i øvrigt åbningsfest hele weekenden.

Den nye 500 kvadratmeter store Lysmesteren fører alle de kendte mærker, bl.a. Louis Poulsen og Le Klint og Fritz Hansen, hvor Louis Poulsen har fået mest plads i den nye forretning.

-Selv om forretningen ikke officielt er helt åbnet endnu, så har vi allerede solgt mange lamper, også i den dyre ende og vi har haft en del kunder fra andre byer som både Holbæk, Slagelse og Skælskør, fortæller Jesper Thomsen.

I den nye forretning er der også blevet plads til en stor væg med Philips Hue systemet. En helt ny lysteknologi, der giver dig mulighed for at indstille din lyssætning i dit hjem, så den passer præcist til dig og dine vaner. Det styres fra din mobiltelefon.

Blandt de mange flotte lamper er også en serie fra det finske firma Secto. Lamper som er lavet af birketræ og valnød og samlet med ringe af krydsfiner af finske møbelsnedkere.

I den nye forretning er der også blevet plads til et stort udvalg af pærer i alle afskygninger og mærker, både de traditionelle men også de mere specielle.

Fremkaldelse af billeder og pasfotos

Mens Jesper og Brian Thomsen havde Expert, var der mulighed for at få fremkaldt sine billeder og få taget pas- og kørekortbilleder. Den del har den nye Lysmesteren forretning beholdt, så man kan stadigvæk komme ind med sin telefon eller et usb-stick og få fremkaldt sine egne billeder og der er også mulighed for at få taget et billede til et nyt kørekort eller pas.

Lysmesteren holder åbningsfest fredag kl. 9.30-18, lørdag kl. 9.30-15 og søndag kl. 10-15

Del