En ægte ’træmand’ har 25-års jubilæum

Reception på fredag

En ægte ’træmand’ har 25-års jubilæum 25-års jubilar John Andersen står bl.a. for en del af det professionelle værktøj. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

John Andersen, XL Byg i Gørlev, har 25-års jubilæum, det markeres fredag eftermiddag ved en reception ligesom der er gode rabatter på værktøj, arbejdstøj og sko.

Det er 25 år siden, at John Andersen kom i lære i Gørlev Trælasthandel. John er stadigvæk ansat i firmaet, som nu har navnet XL Byg / G&S Gørlev.

John Andersen har gennem de mange år været rundt i alle firmaets afdelinger, men arbejder lige nu i firmaets trælast og værktøjsafdeling, hvor det mest er erhvervskunder der betjenes.

”Jeg har været i alle afdelinger gennem de 25-år, så er der en kunde som skal have blandet en spand maling så klarer jeg det, jeg kan også sælge et sæt havemøbler, men lige nu er det mest trælasten hvor jeg bruger mest tid, og så har jeg selv bygget om i mit eget hus de sidste mange år, så man lærer de forskellige produkter godt og kende på den måde,” fortæller 42-årige John Andersen, og fortsætter,

”Vi er en lille familie her som støtter hinanden og det er jo med til at man synes det er sjovt at gå på arbejde.”

John Andersens jubilæum fejres nu på fredag d. 24. september mellem kl. 13-16 hvor der serveres lækkerier fra pølsevognen sammen med øl, vand og vin.

I forbindelse med 25-års jubilæet har XL Byg Gørlev et rigtigt godt tilbud på Værktøj, arbejdstøj og sko, hvor der ydes hele 25% rabat.

Del